Hitra dieta, ki lahko reši vaše počitnice!

Morda ste v zadnjih mesecih razmišljali, da bi pred poletjem shujšali in naleteli ste na nekatere težave - pomanjkanje časa, pomanjkanje motivacije.

Temperatura ozračja narašča, poletne počitnice so tukaj, vi pa ste zaskrbljeni, da se boste morali hitro pokazati v kopalkah.

A stvari niso tako brezupne, kot se morda zdijo…

image

Pripravili smo hitro in enostavno dieto, ki vam bo pomagala izgubiti nekaj odvečnih kilogramov že v parih dneh.

Moč sliv

Dieta s slivami je sezonska dieta, kar pomeni, da ji je priporočljivo slediti največ 5 dni. Da bi dosegli čim boljše rezultate, natančno upoštevajte navodila. Ker gre za kratkotrajno dieto in je ne smemo ponavljati zelo pogosto, izberite pravi čas, da se boste diete res lahko držali. Med dieto pazite, da jeste vsake 3 ure in povečate telesno aktivnost.

Vaš dnevni jedilnik naj bo videti nekako tako:

Zajtrk: 100 g skute z manj maščobe, 6 sliv

Dopoldanska malica: 1 jabolko

Kosilo: 1 kuhano jajce, 150 g perutninskega mesa ali rib, 1 rezina polnozrnatega kruha, neomejeno zelene solate (ali druga zelena listnata zelenjava)

Popoldanska malica: 2 slivi

Večerja: grški jogurt

Čez dan ne pozabite spiti zadostne količine vode ali čaja!

Ste vedeli, da so slive prava zakladnica vitaminov in mineralov? Vsebujejo več antioksidantov kot katero koli drugo sadje in zelenjava. Slive so bogate tudi z vlakninami, kar je dobro za zdravje črevesja. Energijska vrednost sliv je 240 kcal na 100 g, vsebnost vlaknin pa 7 g vlaknin na 100 g sliv. Slive so bogate z vitaminom K, magnezijem in kalijem, pomagajo varovati zdravje kosti in zob ter se borijo proti bakterijskim okužbam.

Zakaj je dieta s slivami tako učinkovita?

Slive zaradi visoke vsebnosti vlaknin pomagajo pri uravnavanju prebave. Zaužitje 3-4 sliv zjutraj bo pospešilo prebavo in presnovo. Svojo dieto dopolnite s paketom Last MInute hujšanje, ki vsebuje 3 vrhunske izdelke.

Napitek WaterOut EXTREME vam bo pomagal izločiti odvečno vodo iz telesa in poskrbel za detoksikacijo. Zmanjša zadrževanje vode in napihnjenost ter pomaga pripraviti telo na zdravo hujšanje. Kapsule FatOut! Thermo Burn pospešijo kurjenje maščobe, zeliščni čaj Hepafar Liver Cleanse Tea pa poskrbi za detoks in podpira jetra - naš glavni organ za kurjenje maščobe.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-60%
Akcijska cena 24,59 € Redna cena 60,97 €
Ogled izdelka