Poletni napitek, s katerim boste hitreje kurili kalorije

Kozarec tega napitka za zajtrk ali pred vadbo vam bo pomagal stopiti maščobo hitreje. Poskusite ga čim prej!

image

Moč topilcev maščobe oziroma »fat burnerjev«

Prav gotovo ste že slišali za tako imenovane topilce maščobe, s tujko »fat burnerje«. Gre za izdelke, ki na različne načine povečajo kurjenje maščob. Številni pospešijo metabolizem s pomočjo termogeneze – procesa, pri katerem telo proizvaja toploto, pri čemer kuri maščobe.

Ananas kot pomoč pri boljšem izkoristku beljakovin

Med najboljšimi jedmi, ki lahko pomagajo pri kurjenju kalorij, je tudi ananas. To sicer počne posredno, prek encima bromelaina. Za ta encim je značilno, da v prebavilih razgrajuje beljakovine, kar pomeni, da so lažje dostopne telesu in nam povzročajo manj prebavnih težav.

Če beljakovin ne prebavljamo najbolje, lahko pride do zaprtja, vetrov, zastajanja toksinov, napihnjenosti in upočasnjenega metabolizma. To pa lahko vodi do povečane telesne teže oziroma nezmožnosti shujšati, pa čeprav se trudimo. 

Napitek, s katerim boste kurili maščobo

Poletje je idealno obdobje za več gibanja na prostem. Ste pomislili, da bi se s prijatelji raje dobili na sprehodu kot na pijači? Mogoče se lahko celo skupaj odpravite na kakšen manjši hrib ali na kolo.

FatBurn XXL je idealen poletni napitek za vse, ki se radi gibajo in želijo iz svoje vadbe potegniti kar največ. Napolni nas z energijo in nagradi vsako obliko gibanja, saj poveča kurjenje kalorij in sposobnost topljenja maščob.

Izkoristite moč najmočnejšega topilca maščobe, ki vsebuje najboljšo mešanico učinkovin za aktivno topljenje maščobe: 2 naravna fat burnerja (mate čaj in gvarano), 1000 mg L-karnitina, vitamin B3 in papain, encim, ki je po delovanju (pomaga prebaviti beljakovine) zelo podoben bromelainu iz ananasa.

Zdaj je pravi čas za prekipevanje od energije in oblikovanje telesa!

Izbrani izdelki za vas

TOPILEC MAŠČOBE
-67%
Akcijska cena 22,99 € Redna cena 68,99 €
Ogled izdelka
30-DNEVNI PAKET
-64%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 96,96 €
Ogled izdelka
30-DNEVNI PAKET
-60%
Akcijska cena 24,59 € Redna cena 60,97 €
Ogled izdelka