5 korakov do bikini postave

Temperature so vsak dan višje, naša oblačila pa so vsak dan lažja. Seveda si želimo, da bi se v svoji koži počutili karseda samozavestno – pa naj bo to v kratkih hlačah, krilu ali najnovejšem bikiniju. Pripravili smo 5 preprostih korakov, s katerimi boste z lahkoto oblikovali bikini postavo.

image

Vključite te preproste nasvete v svoj vsakdan in lahko ste prepričani, da boste rezultate opazili zelo hitro!

Zadostna hidracija je ključna

Prepričani smo, da to že veste, a naj poudarimo še enkrat: pitje zadostnih količin vode je bistveno pri vsaki dieti. Le hidrirano telo lahko deluje nemoteno in se naravno razstruplja, kar je pogoj za enostavnejše hujšanje.

Poskrbite za dovolj spanca

Včasih žrtvujemo spanec za druge aktivnosti: zabave, gledanje televizije ali celo delo pozno v noč. Čez čas nam telo izstavi račun, najpogosteje v obliki nakopičenih odvečnih kilogramov. Potrudite se in poskusite spati 7–8 ur na noč.

Uravnotežena prehrana

Zdravo prehranjevanje je seveda bistveno. Toda kaj sploh vključuje? V prvi vrsti to pomeni, da moramo zmanjšati uživanje sladkarij, ogljikovih hidratov, ocvrte in predelane hrane in v svoje obroke vključiti več zelenjave, zdravih maščob in kakovostnih beljakovin.

Zmanjšajte napihnjenost in zabuhlost z WaterOut EXTREME

Preden se podamo na shujševalni pohod, je zelo pomembno, da razstrupimo svoje telo in poskrbimo, da ne zadržuje odvečne vode. WaterOut EXTREME lahko pomaga izločiti odvečno vodo in toksine. Študija je potrdila, da lahko zmanjša obseg pasu, bokov in stegen za kar 27%*.

Spodbudite kurjenje maščobe s FatBurn 2000

Za intenzivnejše hujšanje in kurjenje maščob priporočamo FatBurn 2000. Vsebuje kar 2000 mg L-karnitina, ki pomaga dvigniti raven energije, izboljša rezultate vadbe in spodbuja telo, da uporablja maščobo kot vir energije. Izdelek ima prijetno aromo rdečega jagodičevja in je pakiran v priročnih stekleničkah, zato ga lahko vzamete s seboj in popijete tik pred telesno aktivnostjo. 

Potrebujete še dodatno spodbudo? Čas je za Kick Me STRONG!

Kick Me STRONG je celosten 1-mesečni paket za učinkovito hujšanje. Napitkom Waterout EXTREME in FatBurn EXTREME smo dodali še večerni napitek NightBurn EXTREME, ki poskrbi za hujšanje ponoči. Z naravnimi ekstrakti poskrbi za miren in krepčilen spanec, hkrati pa zmanjša večerne napade lakote.

Ob nakupu prejmete še darilo: čaj Sleep&Slim! Naj se oblikovanje bikini postave začne zdaj!

Izbrani izdelki za vas

15-DNEVNI PAKET
-48%
Akcijska cena 23,99 € Redna cena 45,98 €
Ogled izdelka