Tudi ti si lahko superženska!

Današnji tempo, vsakodnevni stres v službi in želja po tem, da bi bili naši domovi kot iz škatlice, v nas prebujajo občutke nemoči. Podobno je začutila tudi 40-letna Marina iz Trzina. 

image

Marina je zaposlena v vrtcu in opravlja delo, ki ji je v veliko veselje. Je pa delo z otroci tudi velik izziv in odgovornost, pravi: »Posebno, če želiš otrokom ponuditi največ, kar lahko, jih spodbujati in jim biti zgled.«

40-letnica je polna življenja in zagona, svoj prosti čas tako posveča športnim aktivnostim, druženju s prijateljicami in družino. »Pogosto se mi je zdelo, da ima dan premalo ur za vse, kar bi rada postorila,« se spominja dni, ko njen urnik ni tako potekal, kot si je zaželela.

Kar se je dogajalo Marini, se lahko tudi tebi

Pogosto se je zalotila, da se sekira za nepomembne stvari, zato je včasih tudi s težavo zaspala. Opisane Marijine težave kažejo na povišan kortizol, hormon, ki spada med t.i. stresne hormone. Izloča se namreč ob stresnih situacijah, nastaja in izloča pa se v nadledvični žlezi. Njegova naloga je, da naše telo pripravi na akcijo – da se situaciji, v kateri smo, primerno odzovemo.

Marija si je zaželela rešitve, kako bi se umirila, zmanjšala stres in se sprostila. Naletela je na AdrenaLux, izdelek, ki poskrbi za podporo slabo delujoči nadledvični žlezi, in ga preizkusila: »Že po desetih dneh jemanja opažam, da sem bolj mirna, imam več energije in da spet bolj pozitivno gledam na stvari.«

image

Na sliki Marina iz Trzina, 40-letnica, ki jo je prepričal AdrenaLux. 

Uporaba AdrenaLux je enostavna: vsak dan po zajtrku zaužijemo eno kapsulo z 2 decilitra vode. Glavatec (Gobo Cordyceps), ki se skriva v njem, bo okrepil imunski sistem, naravno nižal raven krvnega pritiska, blagodejno vplival na delovanje mišic in dviguje energijo, ženšen (ginseng) pa bo poskrbel za presnovo in izboljšal psihične ter umske sposobnosti, rožni koren (Rhodiolo roseo) pa bo spodbudil živčni sistem in delovanje živčnih prenašalcev ter povrnil vitalnost in preprečil izgorelost.

Delovanje AdrenaLuxa zaokrožuje še pantotenska kislina ali vitamin B5, ki mu pravimo tudi antistresni vitamin. Pantotenska kislina je namreč ključna za proizvodnjo energije v telesu, saj sodeluje pri pretvorbi hrane v energijo, in nosi glavno vlogo pri sintezi hormonov v nadledvični žlezi in rdečih krvničk.

Preverite, ali tudi vaša nadledvična žleza deluje oslabljeno:

  • utrujeni ste brez razloga
  • mučijo vas glavoboli in bolečine v križu
  • zjutraj težko vstajate, čeprav ste šli v posteljo ob normalni uri
  • pogosto se počutite preobremenjene
  • ste brez prave volje in veselja za karkoli
  • kilogrami se kar kopičijo
  • če zbolite ali se znajdete v stresni situaciji, dolgo okrevate
  • pogosto dosoljujete in posegate po slanih izdelkih

Hvala AdrenaLux, da si umiril moj kortizol!

"Delam v vrtcu, kar mi je v veliko veselje, a je obenem velik izziv in odgovornost. Posebno če želiš otrokom ponuditi največ, kar lahko, jih spodbujati in jim biti zgled. Hkrati si želim biti čim bolj športno aktivna, se družiti s prijateljicami, biti na voljo tudi svojim otrokom … Zato se mi je pogosto zdelo, da ima dan premalo ur za vse, kar bi rada postorila. Zalotila sem se tudi, da se "sekiram" za nepomembne stvarivčasih pa sem s težavo zaspala. Na AdrenaLux sem naletela po naključju, ko sem iskala nekaj proti stresu, za umiritev in sprostitev. Že po desetih dneh jemanjaopažam, da sem bolj mirna, imam več energije in da spet bolj pozitivno gledam na stvari."

Marina, Trzin, 40 let