Kako ščitnica narekuje obliko telesa

Ste vedeli, da obstaja povezava med delovanjem vaših hormonov in obliko vašega telesa? Nedavne študije so pokazale, da obstaja tesna povezava med delovanjem žlez in obliko telesa ter razporeditvijo maščobe. Če žleze ne delujejo pravilno, je skorajda nemogoče vzdrževati zdravo težo in vitko linijo. 

image

Hormoni lahko vplivajo na izgubo kilogramov?!

Hormoni se proizvajajo iz žlez in se sproščajo v kri, kjer se prevažajo po telesu z nalogo, da opravljajo najrazličnejše funkcije. Endokrini sistem pa ne more delovati pravilno, če porabimo preveč sladkorja, jemo nizkokalorično prehrano ali pa se pogosto izpostavljamo strupenim kemikalijam.

Obstajajo različni tipi ljudi, ki so izpostavljeni različnim simptomom, ki so lahko povezani s hormonskim neravnovesjem. Tokrat predstavljamo tip oblike telesa, ki ga povezujemo z nepravilnim delovanjem ščitnice.

Metuljček, ki odloča (tudi) o vaši teži

Ščitnična žleza proizvaja hormone, ki so odgovorni za celični metabolizem. Ti hormoni so odgovorni za izgorevanje maščob, izgubo teže, duševno počutje, črevesne funkcije, absorpcijo hranil in odstranjevanje strupov iz telesa. Ko ščitnica ne deluje kot urca, kalorije preprosto stojijo in se kopičijo – žal ne na prsih, kjer si najbolj želimo, ampak na zadnjici, trebuhu in nogah! In kdo je najbolj na udaru? Me, ženske. In to kar 5x bolj kot moški!

Nepravilno delovanje ščitnice ne povzroči le težav s težo, temveč izgubo las in krhke nohte.

image

Primer ženske postave, ki se povezuje z nepravilnim delovanjem ščitnice. 

Prepoznajte nepravilno delovanja ščitnice!

Simptomi nepravilnega delovanja ščitnice so:

  • nenadzorovano pridobivanje kilogramov
  • utrujenost in hitro spreminjanje razpoloženja
  • nespečnost in motnje spanca
  • občutljivost na mraz, bolečine v sklepih
  • izpadanje las, suha koža, krhki nohti

Priporočamo naravno rešitev

  • Shujšajte brez prevelikega napora,
  • premagajte nihanje razpoloženja
  • povrnite si dober spanec
  • in se napolnite z najstniško energijo!

100% naravne sestavine, brez hormonskih dodatkov, primerne za vsako žensko, ki želi imeti popoln nadzor nad svojo ščitnico, smo združili v izdelku ThyroLux.

ThyroLux vsebuje naravne sestavine, ki podpirajo delovanje ščitnice in s tem pomagajo pri delovanju ščitničnih hormonov, presnovi, zagotavljajo energijo, zmanjšajo utrujenost in izčrpanost ter učinkovito prilagoditev na stres!

Zdaj po posebni akciji: kupite 1, prejmete 2!