Želite mladostno kožo? Potem morate jesti to!

Izpostavljenost sončnim žarkom ima velik vpliv na videz kože, ravno tako tudi prehrana. Poletni čas zagotavlja živila za sijočo in mladostno polt.

image

Navlaženost kože, navzven in navznoter, poskrbi za zdrav sij kože. Kvalitetna krema za kožo poskrbi za zunanjo nego, od znotraj pa nahranimo kožo z naslednjimi živili:

1. Jagodičevje

Združite prijetno s koristnim in med poletnimi sprehodi v naravi naberite sveže jagodičevje, kot so robide, borovnice, maline in jagode, ki so eden največjih virov oksidantov in zaščitijo vašo kožo pred uničujočimi učinki sonca. Svetujemo vam, da jih zaužijete kot zdrav zajtrk s kosmiči in jogurtom.

2. Lubenica

Izredno dobro hidrira telo, saj je v 90% sestavljena iz vode. Kolagen, ki je ključen za elastičnost kože, se bo lažje proizvajal s pomočjo vitamina C s katerim je lubenica zelo bogata.

3. Sveže kumarice

Voda v kumaricah pomaga pri hidraciji kože ter nam priskrbi potrebne vitamine in minerale.

4. Regrat

Regrat pomaga pri proizvodnji kolagena ter zdravi akne in akcem. Je zelo okusen v solatah, kuhana jajca pa poskrbijo za nasitno a zdravo malico.

5. Losos

Losos je izredno dober vir Omega 3 – maščobnih kislin, ki dajejo koži gladek videz.

V kolikor boste ta živila uvrstili na lasten poletni jedilnik boste opazili, da bo vaša koža bolj gladka in sijoča. Poleg tega boste ogromno naredili za svoje zdravje in lažje preživeli jesen.

S kremo do celovite nege

Koža, ki je sposobna zadržati več vlage, je koža, ki je videti mladostna. Prav zato je to ena izmed treh pomembnih lastnosti UNDO kreme – koži vrača vlažnostčvrstost in elastičnost.

UNDO kremo so testirali tudi v neodvisnem dermatološkem laboratoriju DermoConsult v Nemčiji. Rezultati študije, ki je potekala 4 tedne, so pokazali za 40 % večjo navlaženost  kože, za 17 % večjo čvrstost in za 10 % večjo elastičnost.

Izbrani izdelki za vas