Hujšaj s kofeinom!

Bolj, kot ste utrujeni, težje je hujšati, kaj šele telovaditi. Prav zato je trenerjem elitnih športnikov že dolgo znan trik: pred treningom zaužijte kofein, ki bo izboljšal trening oziroma ga naredil lažjega. Pa lahko skodelica kave tudi povprečnemu človeku »odnese« kilograme?

image

Glavni učinek kofeina je povečanje budnosti in vzburjenosti, kar lahko izboljša proces hujšanja oziroma trening. Vpliva tudi na povečano kurjenje maščob. Kaj je trik? Mišice uporabljajo glikogen, shranjeno glukozo za energijo. Ko zaloga glikogena poide, mišice postanejo oslabljene in manj učinkovite, kar lahko privede to utrujenosti.

No, mišice pa lahko kurijo tudi maščobe, in ko jih, se tako zlahka ne utrudijo. Kofein jih lahko tako pretenta, da kurijo maščobe hitreje kot sicer, s čimer se ohranja zaloga glikogena in tako daje mišicam več časa preden se iztrošijo. Kaj to pomeni v praksi? Če telovadite - daljša in manj boleča vadba.

Edina težava je, da ...

Težava kofeina, ki ga zaužijemo v kavi, je »le« ta, da potrebuje kar nekaj časa, da začne delovati. Zato bi morali za prave učinke telovaditi precej dlje časa. Strokovnjaki zato priporočajo, da spijete skodelico kave vsaj eno uro pred vadbo.

S pomočjo kofeina in drugih sestavin, ki dokazano vplivajo na topljenje maščob (Caripure, gvarana, zeleni čaj, čaj mata, L-karnitin) in so zajeti v topilcu maščob BootBurn ACTIVE, pa vam za enake rezultate ni potrebno telovaditi. Deluje namreč tudi v mirovanju! Z njim boste izgubili 5-krat več teže v primerjavi s tistimi, ki ga ne uporabljajo.

Slovenci zaupajo švicarski inovaciji

Več kot 10.000 zadovoljnih strank BootBurn ACTIVE je navdušenih nad njegovim delovanjem. Prepričala jih je preprosta uporaba, vidni rezultati in delovanje v mirovanju (včasih se nam pač ne da telovaditi!) kot tudi med gibanjem. Večina topilcev maščob deluje zgolj in samo med gibanjem.

Skrivnost tega topilca maščob, katerega delovanje so potrdili švicarski strokovnjaki, je v tem, da na naraven način dvigne vašo notranjo telesno temperaturo in tako pospeši topljenje maščob.

Zaradi najbolj čistega L-karnitina na svetu BootBurn ACTIVE vaše telo pretenta, da tudi medtem ko mirujete, misli, da ves čas telovadi. Tako vam pomaga kuriti kalorije tudi ko niste v telovadnici.

Za maksimalne rezultate priporočamo, da ga spijete po obroku, saj boste pospešili metabolizem ter dosegli maksimalno kurjenje maščob ter kalorij. 1 vrečko topilca maščob raztopite v 2 dl vode in spijte.

Z BootBurn ACTIVE boste:

  • topili maščobe okoli bokov in trebuha
  • pospešili postopek hujšanja, saj boste v istem času izgubili do 5-krat več kilogramov
  • pospešili presnovo in si dvignili energijo