Prijetno se zleknite na kavč – in začnite hujšati

No, seveda lahko ležite na kavču nekaj dni in nič ne jeste, pa boste hujšali. Ampak mi vam ponujamo boljši predlog. Vi se sproščajte in počnite, karkoli vam že prija, jejte tako, kot prej, lenobni dnevi so dovoljeni, a vendar boste kurili maščobo. Verjetno mislite, da je nemogoče …

image

Ampak 21. stoletje nas vedno znova preseneča z znanstvenimi dognanji. Ali veste, da so že natisnili (ne zgradili, ampak natisnili - s 3D tiskalnikom) prvo stanovanjsko hišo – v enem dnevu! Postavili so jo v Rusiji, natisnili na samem kraju, med ledeno rusko zimo in stala je 10.000 evrov. In kaj nas še čaka: natisnjena hrana, človeški organi, avtomobili … praktično ni meja. In zato naj vas ne preseneča, če lahko z naravnim izdelkom pospešimo topljenje maščob, ne da bi mignili s prstom.

Treba je le spraviti skupaj prave sestavine, kot pri 3D tiskanju.

Telo pripravimo do tega, da za energijo začne topiti maščobne obročke

Naš 3D tiskalnik za lepše oblikovano telo brez vadbe je izdelek BootBurn Intensive. Temeljni kamen njegovega delovanja je izvleček zrn zelene kave. Ta preprečuje, da bi telo za prvi vir energije uporabilo svoje najljubše gorivo - sladkor, zato je prisiljeno kuriti maščobe.

Deluje na 2 načina:

  • zavira absorpcijo sladkorja v črevesju, torej izrabo sladkorja iz hrane, in
  • preprečuje, da bi telo za energijo uporabilo rezervo sladkorja (glukozo), ki je uskladiščena v jetrih in mišicah (v obliki glikogena).

image

Naj vas dež in nekoliko nižje temperature ne odvrnejo od fokusa: maščobe lahko topite tudi na kavču, ko se skrivate pod toplo deko. 

Pospešimo metabolizem in še dodatno spodbudimo kurjenje maščob

Še učinkovitejše delovanje napitka BootBurn Intensive na izgorevanje maščobnih oblog in hujšanje omogočajo naravne sestavine, ki dodatno pospešijo metabolizem, torej porabo maščob + nas napolnijo z energijo + zavirajo lakoto: semena kole, ingver in vitamin B3 (niacin).

Torej super novica za tiste, ki ste bolj »v easy«. Brez slabe vesti poglejte svojo najljubšo nadaljevanko ali športno tekmo. BootBurn Intensive bo poskrbel za virtualni sprehod, ki ga bo vaše telo začutilo v obliki večje termogeneze (rahel dvig telesne temperature), posledično pa večje porabe maščobnih zalog.

Vendar vam še vedno toplo priporočamo redno gibanje, ki ima številne koristi za naše telo – ne le na hujšanje (krepi vse telo – od mišic in krvožilja prek prebavil do možganov, krepi imunski sistem, preprečuje kronične bolezni …). Ni vam treba teči, kolesariti ali »viseti« v fitnesu – dovolj je vsakodnevni sprehod ali hoja po stopnicah namesto uporabe dvigala.

Ali je napitek BootBurn Intensive za vas?

Če se z vsaj dvema spodnjima trditvama strinjate, vam napitek BootBurn Intensive toplo priporočamo.

  • Nimate časa ali volje za vadbo, bi pa kljub temu radi shujšali.
  • Radi bi poskrbeli za boljšo porabo maščobnih zalog.
  • Prav bi vam prišel izdelek, ki vas tudi ko se ne gibate napolni z energijo in zavira lakoto.
  • Želeli bi preprečiti nalaganje maščob med mirovanjem.
  • Iščete naraven izdelek, ki bi pospešil vaš metabolizem in kurjenje maščob.
  • Potrebujete začetno spodbudo, da se boste aktivno lotili hujšanja.

Izbrani izdelki za vas