Prazna košarica?
Verjetno zato, ker si še niste ogledali naše najnovejše ponudbe
Sensilab za svoje spletne strani uporablja piškotke, ki ne shranjujejo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so morda že nameščeni. Z nadaljevanjem uporabe naših spletnih strani soglašate z njihovo uporabo.
Kontaktirajte nas prek spleta ali pokličite na 0590 82 770
100% garancija na zadovoljstvo
Brezplačna dostava nad 49,99 €
Pomagajte naravnim učinkovinam, da začnejo hitro delovati. Zato v telo ne vnašajte močno predelanih živil (belega sladkorja, bele moke in izdelkov z veliko konzervansi), pijte vsaj 2,5 litra vode ali nesladkanega čaja in ne pijte alkohola. Jejte vsaj trikrat na dan!
Priporočamo:
Zajtrk#1
Shujševalni smoothie zelena bomba
Vse sestavine stresite v mešalnik in premešajte, da nastane gladek napitek. Nalijte v visok kozarec in spijte.
Zajtrk #2
Sveža skuta z jagodičevjem
Zmešajte v posodi, počakajte 5 minut in zaužijte.Tisti bolj sladkosnedi si lahko skuto osladkate z žličko stevie
Zajtrk#3
Shujševalni smoothie vijolična zapeljivka
Vse sestavine stresite v mešalnik in premešajte, da nastane gladek napitek.
Kosilo#1
Losos ob z bučkamo in brokolijem
Na razbeljeni ponvi stopite ½ žličke kokosove masti, nanjo položite file lososa in popecite na obeh straneh. Med tem skuhajte 3 cvetice brokolija in na kolesca narezano bučko. Ko je zelenjava še nekoliko hrustljava, jo odcedite in posolite. Zraven si lahko privoščite jušno žlico posnete skute, zmešane s hrenom.
Kosilo#2
Piščanec z baziliko in cvetačnim pirejem
Piščanca, baziliko, zdrobljen česen, limonin sok in oljčno olje mariniramo 2 uri v hladilniku. Če nam primanjkuje časa, pa vsaj 10 min. Nato spečemo na razbeljeni ponvi, pokriti s pokrovko.
Cvetačo in krompirček skuhamo v slani vodi in odcedimo. Cvetačo zavijemo v krpo in ožamemo, da iz nje steče odvečna voda. Ožeto cvetačo pretlačimo s krompirčkom. Da bo zmes bolj gladka, ji lahko prilijete nekaj mleka (lahko tudi riževega ali sojinega). Dosolite po okusu.
Kosilo#3
Tofu s kraljevsko solato
Operite in odcedite zeleno solato. Natrgajte jo na majhne lističe in s polovičko limone, jušno žlico olivnega olja in soljo zmešate v skledi za solato. Nato nanjo potresite na kocke narezano papriko in na goli razbeljeni ponvi pogret tofu. Potresite s sončničnimi semeni.
Večerja #1
Zelenjavna juha
1 por
2 žlici kokosovega olja
3 skodelice nasekljanega korenja
1 skodelica graha
1 skodelica cvetače, narezane na koščke
4 skodelice jušne osnove ali vroče vode
sveži timijan
Segrejte kokosovo olje na zmernem ognju. Nanj vrzite narezan por, na koleščka narezano korenje in grah. Popražite, da porumeni, posolite, popoprajte, dodajte timijan in zalitje z vročo vodo (ali jušno osnovo). Na zmernem ognju kuhajte 10 minut, nato dodajte narezano cvetačo in kuhajte še 5 minut. Da se okusi dobro premešajo, naj juha stoji pokrita še pet minut.
Večerja #2
Lečna kremna juha
V kozici segrejte oljčno ali kokosovo olje, dodajte nasekljan česen in nanj vrzite skuhano lečo in cvetačo ter sončnična semena. Prelijte z vodo, v kateri se je kuhala cvetača in po okusu posolite. Spasirajte s paličnim mešalnikom.
Večerja #3
Ohrovtova juha z mandlji
Izbrani izdelki za vas
Morda bi vas zanimalo