Pravo hujšanje: ko izgubljajte kilograme, ne živcev

Bliža se razgaljeni del leta, ko postanejo zimske pregrehe presneto dobro vidne. Ali vas to že spravlja v slabo voljo? Vas že mori misel, da bo spet treba začeti vse znova - z vso shujševalno kolobocijo, odrekanjem in neskončnimi skušnjavami?

image

Če vas obremenjujejo tako odvečni kilogrami kot misel na še eno hujšanje, potem je čas za dober načrt. In to je tak načrt, ki bo tudi dolgoročno učinkovit. Tak pa bo, ker se ga boste lahko brez težav držali. Temu načrtu hujšanja je ime Slimmium STARTUP program.

Preprost shujševalni program z odličnimi rezultati

Vemo, da nimate časa, da bi si sestavljali posebne jedilnike in preštevali kalorije ali da bi več ur viseli v telovadnici. Verjamemo tudi, da se vam to po napornem delavniku niti ne ljubi. In ker že več let svetujemo ljudem, ki želijo shujšati, vemo, da je utrujenost med hujšanjem tudi velika težava. »Kako naj vztrajam, če nimam nobene energije?« Motivacijo pa dodatno ubije pomanjkanje vidnih rezultatov.

Ker vemo, kakšni so izzivi, s katerimi se srečuje sodoben, polno zaposlen človek, smo temu prilagodili shujševalni program. Gre za program, ki je razumljiv in mu je preprosto slediti, predvsem pa ponuja odlične rezultate, ki so opazni že po 10 dneh. In to niso le prazne obljube, saj za to izjavo stojijo resne znanstvene raziskave in zadovoljni uporabniki – klinična študija je pokazala, da je bilo po enem mesecu uporabe s svojimi shujševalnimi rezultati zadovoljnih kar ¾ uporabnikov.

Slimmium STARTUP: ko se srečata klasičen in znanstven pristop k hujšanju

Program Slimmium STARTUP združuje dva pristopa k hujšanju: klasičnega in znanstvenega. Prvi prinaša dolgoročne rezultate – vam pomaga sprejemati bolj zdrave odločitve in premagati težave s težo enkrat za vselej. Drugi pa zagotavlja zelo hitre rezultate in hujšanje izjemno poenostavi.

Začnimo z novostjo – z znanostjo. V okviru programa Slimmium STARTUP boste dobili 3 skrbno zasnovane izdelke, ki bodo takoj sprožili proces hujšanja v telesu. Super je tudi to, da delujejo, tudi če ne spremenite življenjskega sloga.

Če pa boste malce prilagodili prehranjevalni načrt (kar je v okviru Slimmium programa zelo preprosto) in začeli vaditi (samo po 20 minut 4x na teden!), bodo seveda rezultati hujšanja vidni še prej in še boljši.

Znanost: 4 izdelki, ki pospešujejo kurjenje maščob in izgubo kilogramov

V okviru programa Slimmium STARTUP boste prejeli 3 Slimmium izdelke za uživat:

  • Kapsule Slimmium, ki blokirajo kalorije, tako da zavirajo absorpcijo maščob in sladkorjev, in dvigujejo raven energije,
  • napitek WaterOut, ki bo odplavil odvečno vodo ven iz telesa, z njo pa zabuhlost, otekanje, toksine in prve odvečne kilograme,
  • topilec maščob BootBurn ACTIVE, ki bo vsako vaše gibanje popeljal na višjo raven, saj boste kar 5x hitreje topili maščobe + jih boste kurili, tudi ko se ne boste gibali,
  • topilec maščob BootBurn INTENSIVE, ki je aktiven tudi takrat, ko vi niste.

Klasika, združena z znanostjo: prava prehrana in pravo gibanje

Klasiko hujšanja že poznate: manj jej, več se gibaj. S Slimmium programom smo klasiko spustili na lažjo raven zahtevnosti, ne da bi izgubili njene koristi. Kaj to pomeni?

Poleg prej omenjenih 3 izdelkov program Slimmium STARTUP ponuja še:

  • 20-minutno vadbo na DVD-ju pod vodstvom certificiranega športnega trenerja Mihe Krajnca, ki jo lahko kadarkoli izvajate v udobju vašega doma (4x na teden pa bo povsem dovolj),
  • knjižico z 21 okusnimi in vitkimi recepti kuharskega tandema Tejani Kitch'n, v katerih sta Teja in Jani upoštevala najnovejša dognanja na področju nutricistike. Poenostavljen prehranski načrt usmerja, kako se prehranjevati, da ostanete zdravi in vitki.

Prepričani smo, da bo Slimmium program vaš zadnji shujševalni poskus. Znebite se odvečnih kilogramov enkrat za vselej!