Ste vedeli, da lahko shujšate s čokolado?

Maline niso samo okusne, ampak tudi zdravilne in odlično vplivajo na telo ter prebavo. Zakaj jih enostavno morate uvrstiti v vaš shujševalni jedilnik? Ker ne vsebujejo maščob, so nizkokalorične in vsebujejo veliko vlaknin. Razkrivamo preprost recept za smoothie, ob katerem boste ne samo uživali, ampak tudi hujšali. Zavihajte rokave in gremo na delo!

image

Hrana, kot so maline, imajo visoko vsebnost vlaknin, te pa podaljšajo prebavni čas, zaradi česar boste imeli dlje časa občutek sitosti. Za vas smo izbrali zelo okusen malinov smoothie s čokolado, s katerim boste hujšali in uživali obenem.

Malina vsebuje encim keton, ki pomaga razgraditi maščobne blazinice, ki so se nabrale v vašem telesu.  Bogata pa je tudi z mineralom mangan, ki izboljša metabolizem. Z dobrim metabolizmom boste lahko kurili maščobe še hitreje, počutili pa se boste odlično.

Malinov smoothie s čokolado

Potrebujemo:

  • ½ skodelice mleka (sojinega ali posnetega mleka)
  • 1,5 dcl vanilijevega jogurta
  • ¼ zdrobljene čokolade
  • 1 skodelico svežih malin
  • Pest ledu ALI 1 skodelica zamrznjenih malin

Postopek priprave:

Vse sestavine dajte v mikser in jih miksajte približno 1 minuto, dokler masa ne bo gladka. Prelijte v kozarec in postrezite z žlico. Uživajte v božanskem okusu in hujšajte obenem!

Malina deluje!

 Za še večji učinek kurjenja maščob vam priporočamo napitek z okusom maline WaterOut z XXL učinkom. Izdelek ima klinično dokazano delovanje, z njim pa boste izgubili prve kilograme že v prvih dneh. Spodbuja tudi izločanje vode za 27% , posledično pa boste zmanjšali napihnjenost in zabuhlost za kar 60%.

WaterOut z XXL močjo ima dokazano delovanje 3v1: odpravlja napihnjenost, spodbuja izgubo kilogramov in uničuje celulit.

Gre za naravno drenažo s pomočjo 9 naravnih sestavin, ki kljub pospešenemu izločanju odvečne vode in toksinov, ki prispevajo k nastanku dodatnih kilogramov in maščobnega pasu, ohranja vse minerale v telesu.