Hujšajmo s kurkumo!

Ste vedeli, da je kurkuma izredno učinkovita pri izgubi kilogramov? Aktivne substance v kurkumi so topne v maščobi, zato za optimalno delovanje svetujemo uživanje kurkume med obrokom. Hujšanje s to zlato začimbo je učinkovito in hitro.

image

Kurkumi dajte prostor v svoji dieti, ki naj vključuje tudi vadbeni program. Ta kombinacija vas bo hitro in učinkovito pripeljala do izgube kilogramov.

Poglejmo, kaj lahko pričakujemo od uporabe kurkume.

Kurkuma razstruplja jetra

Jetra so zadolžena za številne procese v našem telesu, med drugim pomagajo tudi pri prebavi (maščob). Če ne delujejo, kot bi morala, ne bodo zmogla prebaviti maščob in kilogrami bodo pridoma naraščali.

Kurkuma izboljša prebavo

Se vam nabira maščoba okoli trebuha? Se po obroku počutite napihnjene? Imamo veselo novico: kurkuma vas bo rešila teh težav! Kurkuma namreč izboljšuje prebavo – tudi če teh težav nimate, lahko ob njeni uporabi pričakujete pospešek v metabolizmu.

Pomagala vam bo tudi pri napihnjenosti.

Kurkuma pomaga uravnati metabolizem

Če pogledamo z vidika izgube telesne teže, je metabolizem po vnosu pijače in hrane odgovoren za učinkovito presnovo in pretvorbo v energijo. Ko metabolizem dela normalno, kuri kalorije in s tem igra pomembno vlogo pri hujšanju. Če ne dela normalno … saj veste, upočasnjen metabolizem pomeni dodatne kilograme, ki se jih kar ne moremo znebiti.

Kurkuma niža nivo slabega holesterola

Visok holesterol in odvečni kilogrami gredo z roko v roki. Zagotovo ste že slišali zdravnika reči, da izguba telesne lahko pripomore k znižanju holesterola. Nižji holesterol bo pozitivno vplival na vaše telo in proces hujšanja.

To so učinki, kako in koliko pa naj jo zaužijemo?

Ena od možnosti je, da v hrano vnesete več kurkume. Vendar pa ima ta začimba poseben okus, tako da bi ob pretirani uporabi zakrila okus preostale hrane.

Druga možnost pa je uporaba prehranskih dopolnil. Avenobo Curcuma je enakovredna 200 gramov kurkume v prahu in se lahko pohvali s kar 185x boljšo biorazpoložljivostjo

Izbrani izdelki za vas

KURKUMA
-60%
Akcijska cena 29,99 € Redna cena 74,99 €
Ogled izdelka