Inovacija: Zares manj gub!

Obstaja vrsta krem, ki obljubljajo čvrsto kožo in manj gub. UNDO ne obljublja tega. To UNDO enostavno naredi. UNDO je nova inovativna krema, ki ima znanstveno medicinsko ozadje.

image

Kaj je UNDO?

Idejo za UNDO je razvil zdravnik, specialist kardiovaskularne medicine, ki je svoje delo posvetil raziskavam kardiovaskularnega staranja. Tekom svojega dolgoletnega raziskovalnega dela je odkril enkratno povezavo med strukturo arterij in strukturo kože. Odkril je način, kako zmanjšati delovanje angiotenzina II in s tem razveljaviti leta na naši koži.

Kaj se dogaja z našo kožo, ko se staramo?

Ker je koža naš največji organ se proces staranja najprej odrazi prav na koži. Koža uplahne, se guba in je mlahava. To nastane zaradi slabšanja kolagenske mreže, ki kožo sicer drži na svojem mestu.

Če torej preprečimo razpadanje kolagenske mreže, potem tudi upočasnimo proces staranja kože.

Kolagenska mreža se nahaja globje v naši koži – v dermisu (usnjici). Koži daje oporo. Sestavljena iz kolagena in elastina. Njena struktura se ves čas spreminja. Kolagenske niti se razgrajujejo, ob tem pa se tvorijo nove kolagenske niti, ki nadomeščajo poškodovane. Podoben proces oz. podobno kolagensko mrežo imajo tudi naše arterije.

Zakaj kolagenska mreža razpada?

Razgradnjo kolagenskih niti povzročijo encimi - metaloproteinaze, ki povedano ponostavljeno delujejo – kot bi s ”škarjami” rezale kolagenske niti. Njihovo delovanje aktivira molekula angiotenzin II. Njegova aktivnost je močnejša s staranjem organizma. Zunanji dejavniki, kot so stres, sončni žarki, onesnaženje, ... vse to povzroči, da je proces obnove kolagenske mreže upočasnjen in manj učinkovit. To se posledično pozna na površini kože, koža postaja manj prožna, mlahava, pojavljajo se gube.

Zakaj je krema UNDO tako inovativna?

Če torej zmanjšamo in upočasnimo delovanje angiotenzina II, potem lahko okrepimo kolagensko mrežo. Patentiran UNDO kompleks v kremi UNDO deluje ravno tako: da zmanjšuje delovanje angiotenzina II in s tem zavira razpadanje kolagenske mreže, spodbuja nastanek novih kolagenskih vlaken ter izboljša strukturo kože.

UNDO krema je edinstvena zato, ker edina deluje globoko v usnjici kože, kjer je kolagenska mreža. Poleg UNDO kompleksa so v kremi tudi močni antioksidanti, ki posledično zmanjšujejo tudi učinek prostih radikalov na koži. Učinkovitost kreme je medicinsko dokazana.

Po 4 tednih uporabe ima krema pozitiven učinek na kar 10 parametrov:

Poveča se:

  1. čvrstost kože
  2. elastičnost kože
  3. debelina kože
  4. zaščita pred prostimi radikali
  5. navlaženost kože
  6. regeneracija kože
  7. zaščitna funkcija kože

Zmanjša se:

  1. izgled utrujene kože
  2. globina gub
  3. volumen gub

Izbrani izdelki za vas