Maščobne obloge? Inovativna rešitev je tu!

Vemo, kako zoprno je, ko vztrajaš na dieti, se malo pregrešiš in že se začnejo nalagati maščobne zaloge okrog trebuha, stegen in zadnjice. Ste si kdaj zaželeli izdelek, ki bi nalaganje maščobnih blazinic enostavno preprečil in vam dopustil, da mirno nadaljujete z izbranim načinom prehranjevanja?

image

Ste kdaj pomislili, da bi lahko isti izdelek izboljšal vaše počutje, nevtraliziral proste radikale, uravnaval delovanje imunskega sistema, zmanjšal absorpcijo maščob in pospešil njihovo izgorevanje, pomagal pri uravnavanju prebave, skrbel za čvrsto kožo, predvsem pa dokazano vplival na dejavnike, ki povzročajo presnovni sindrom?

Slimcut DIETSTAR deluje na treh ravneh:

  • preprečuje nastanek maščobnih zalog,
  • pospešuje presnovo sladkorjev,
  • uravnava prebavo.

To pa še ni vse!

Slimcut DIETSTAR dokazano pomaga pri izgubljanju odvečnih kilogramov, pri zniževanju indeksa telesne mase, ohranja normalno raven trigliceridov v krvi, skrbi za optimalno porabo energije, poleg vsega tega pa telesu zagotavlja antioksidante in polifenole, ki nevtralizirajo proste radikale.

Ta večplastni učinek lahko doseže samo Slimcut DIETSTAR, saj vsebuje enkratno kombinacijo naravnih učinkovin:

  • izvleček karambole, ki ima visoko vsebnost vitamina C in polifenolov,
  • izvleček čajevca, ki varuje DNA in uspešno nevtralizira proste radikale,
  • izvleček kivija, ki vsebuje vrsto flavonoidov in antioksidantov,
  • izvleček rjave morske alge, ki uravnava delovanje ščitnice, optimizira porabo energije in preprečuje nastanek maščobnih celic,
  • izvleček sadeža tamarinde (indijskega datlja), ki občutno izboljša prebavo in je v tradicionalni medicini poznan kot zdravilo proti debelosti.

Kako vemo, da zares deluje?

Enostavni ogljikovi hidrati, ki se skrivajo povsod, kjer je prisoten sladkor (tudi če gre za jedi, ki na prvi pogled delujejo zdrave in neškodljive), in prekomerni odmerki maščob so namenjeni za proizvajanje energije v telesu. Če do porabe energije ne pride, se adipociti (maščobne celice) občutno povečajo, saj je njihov namen dolgoročno shranjevati energijo za “potem”. Če ta “potem” nikoli ne pride, se pojavi tisto, česar nihče ne mara: prekomerna telesna teža in slabo počutje.

Tu nastopi Slimcut DIETSTAR: z dokazanim delovanjem lahko prepreči prekomerno nalaganje maščobnih celic in pospeši metabolizem sladkorjev.

Dve dvojni slepi študiji sta dokazali učinkovitost izdelka

Prva študija je pokazala izredne rezultate pri zmanjševanju obsega trebuha

  • Dvojna slepa študija s 60 prostovoljkami
  • Prostovoljke niso spremenile načina prehranjevanja ali življenjskega sloga, niso jemale drugih prehranskih dopolnil
  • Zaužile so 2 kapsuli na dan 30 minut pred glavnim obrokom

Rezultati: prostovoljke so ob jemanju 2 kapsul dnevno vidno zmanjšale obseg trebuha in obseg pasu. 

Druga študija je pokazala vpliv na izgubo odvečnih kilogramov

  • Dvojna slepa študija z 43 prostovoljci (24 žensk)
  • Prostovoljci niso spremenili načina prehranjevanja ali življenjskega sloga, niso jemali drugih prehranskih dopolnil
  • Zaužili so 2 kapsuli na dan 30 minut pred glavnim obrokom

Rezultati: prostovoljci so ob jemanju 2 kapsul dnevno izgubili kilograme in uspešno znižali indeks telesne mase. Študija je pokazala tudi povišan nivo hormona adiponektina v krvi, ki neposredno vpliva na presnovo maščobnih celic.

Za zdrav življenjski slog in odlične rezultate pri hujšanju

Slimcut DIETSTAR ni samo izdelek, ki pomaga pri izgubljanju odvečnih kilogramov, temveč izdatno prispeva k splošnemu zdravju in počutju

Visoka vsebnost polifenolov, antioksidantov, vitamina C in ostalih izrednih učinkovin skrbi za urejeno prebavo, hitrejši metabolizem, uspešen boj proti prostim radikalom in varuje pred razvojem bolezni srca in ožilja.