[INTERVJU] Jakob Kapus: »Jetra vedo za vsako tvojo packarijo«

Hiter tempo življenja in zdravstvene težave so bili razlog, da se je pevec in plesalec Jakob Kapus odločil, da s 30-dnevnim programom čiščenja jeter, poskrbi za dvig energije in izboljšanje počutja.

image

»Kljub temu, da prisegam na čim manj zdravil, se jim nisem uspel ogniti in sem jih zaužil kar precej. To je pustilo svoje posledice. Prav tako tudi izjemno hiter tempo življenja, stres in včasih ne najboljše prehranske navade. Vse to je prispevalo k odločitvi, da se razstrupim in zaživim bolj kakovostno,« nam je zaupal energičen plesalec .

Kakšne so tvoje prehranske navade?

Prehranske navade so se pri meni v zadnjih mesecih precej spremenile. Žal sem počakal, da me je na to opozorilo zdravje in nisem bil dovolj pameten pred tem. Glede na to, da sem vsak dan športno aktiven, moram paziti, da vnesem dovolj kakovostne hrane, da ne izčrpavam telesa. Vsako jutro začnem s smutijem z veliko sadja, ovsenimi kosmiči, s čim bolj naravnim proteinskim dodatkom in z različno superhrano, kot so ashwagandha, camu camu, maca … Čez dan se trudim pojesti čim več žive hrane, praktično ne jem več zunaj, vso hrano si skušam pripraviti sam. 

image

Eno izmed slastnik Jakobovih kosil. Kot plesalec skrbi, da v telo vnaša kakovostna živila, čim manj predelana.

Tvoje sladke pregrehe?

Oh, moj karakter je grozen, zato me nikar ne povabite na obisk in ponudite piškotov, ker boste ostali brez. Če je doma karkoli sladkega, zmanjka nemudoma. Zato takšnih pregreh sploh ne kupujem več. Lahka roba sem za vse, kar ima v sebi mrvico čokolade, zato si včasih privoščim košček kakšne dobre torte ali izbrane čokolade, ki jo prodajo v sladkih butikih. 

Kaj pa zdaj, ko se bliža veseli december? Si boš zdaj morda dovolil več pregreh?

December bo naporen, sploh v času božiča, ker imam v družini tri ženske, ki izjemno rade pečejo in čisto vsaka zameri, če ne poizkusim vsega kar so pripravile. Ampak zadnja leta uspešno razvijam taktiko, kako razporediti obiske, da se mi od potic in ostalih dobrot ne zmeša. 

Verjetno je naporno skrbeti za formo, sploh, ker si konstantno na očeh javnosti …

Ja, telovadim praktično vsak dan, to je postal način mojega življenja. Glede na to, da sem dolga leta preplesal v dvorani, se tudi pri športnih aktivnostih najrajši odločim za trening na parketu. V Šus Eurofitnessu se prepuščam številnim vodenim vadbam, po njih pa je obvezna še kakšna dolžina v bazenu in relaksacija v savni in jakuziju. 

Jakob za svojo vitalnost skrbi z zdravo prehrano, superživili, nedavno pa se je odločil tudi za razstrupljanje jeter s programom 30-Days Liver Slim

Jakob za svojo vitalnost skrbi z zdravo prehrano, superživili, nedavno pa se je odločil tudi za razstrupljanje jeter s programom 30-Days Liver Slim.

No, zadnje čase si za ohranjanje vitalnosti pomagaš tudi s Sensilabovimi izdelki, sem slišala. Opaziš razliko v počutju?

Prehranska dopolnila v obliki Helathie super hrane uporabljam že nekaj mesecev in opazil sem, da je moj imunski sistem močan, kot še nikoli. Kar pa se tiče razstrupljanja jeter, pa sem sedaj ravno na polovici programa 30-Days Liver Detox. Definitivno bolje spim, tudi prebavni trakt je razbremenjen, koža se je začela čistiti in po prvih dneh, ko sem čutil pomanjkanje energije, je sedaj iz dneva v dan boljše. Komaj čakam, da vidim končni rezultat. 

Bi torej tudi drugim priporočil razstrupljanje jeter?

Vesel sem, da se je že kar nekaj mojih prijateljev odločilo, da mi sledi. Mislim, da so med nami redki tisti, ki živijo tako zelo zdravo, da tega ne potrebujejo. Tako kot generalno vsake toliko časa očistimo stanovanje ali avto, je potrebno storiti tudi s telesom. In glede na to, da jetra vedo čisto za vsako packarijo, ki jo damo v svoje telo, je prav, da začnemo prav tam. 

image

Takole, poln energije, Jakob preko družbenih omrežij širi svoje navdušenje nad 24/7 programom za čiščenje 30-Days Liver Slim. K razstrupljanju je spodbudil tudi svoje prijatelje.