Mlada mamica, za katero se obračajo moški in ženske!

To je zgodba o Irini Shayk, super manekenki, ki ji je uspelo priti v formo po porodu prvorojenke.

image

Vir slike: Instagram/Irina Shayk

Za Irino Shayk ste verjetno že slišali. Če vam ime ni poznano, naj vam namignemo, da gre za eno od angelčkov Victoria's Secret. Za manekenko, za katero vzdihujejo tako moški kot ženske.

Irina je letos prvič postala mamica. Z ameriškim igralcem Bradleyjem Cooperjem sta ponosna starša hčerki Lei de Seine, ki je do danes še nista pokazala svetu. Irina sicer izredno rada pokaže svoje zapeljive noge in božansko telo sledilcem na Instagramu.

No, čeprav je rodila v začetku letošnjega leta, se tega na njenih objavah na Instagramu sploh ne vidi. Kaj je trik?

Irina se je že pred leti pohvalila, da je od tistih žensk, ki se lahko zahvali dobremu in hitremu metabolizmu. Ta ji omogoča, da lahko poje velike porcije najljubšega hamburgerja in krompirčka, z veliko kečapa in majoneze. No, preden ima kakšna snemanja pa si raje privošči solato in juhico, da njen trebuh ostane raven. Pred snemanji izloči tudi hrano, ki napenja in napihuje.

image

»Ne morem razumeti, da nekateri ne jedo nič.«

A vseeno prisega na hrano, ki jo je vzljubila že iz otroštva. »Ko sem odraščala v Rusiji pri svoji babici, mi je pekla najboljše palačinke na svetu, pripravila najboljše mesne kroglice in najboljše knedle. Lahko rečem, da zelo zelo obožujem hrano. Ne morem razumeti, da nekateri ne jedo nič. Jaz jem vse,« je razkrila.

Tudi vam se ni treba odpovedati najljubši hrani iz otroštva! Ste oboževali pomfri in dunajski zrezek, danes pa si ju lahko ogledujete samo na meniju v restavraciji? Pa palačinke z nutelo?

Ni vam treba trpeti. Privoščite si hrano, ki vam je ljuba, pri tem pa uporabite Slimmium kapsule, ki dokazano zmanjšujejo absorpcijo ogljikovih hidratov in maščob. To pomeni, da medtem ko boste jedli najljubšo pico, hamburger ali pa pečen krompirček, vaše telo ne bo povečevalo maščobnih oblog, temveč bo delalo naprej, kot bi jedli nemastno hrano.

Slimmium kapsule vsebujejo inovativno mešanico, ki za 58% zniža absorpcijo zaužitih sladkorjev in pospešno topi telesno maščobo. Tesna skupina uporabnic, ki je redno uporabljala te kapsule, je po vsakodnevnem jemanju kapsul izgubila kilograme, zmanjšala obseg pasu, bokov in stegen.

image

Kaj lahko pričakujete od Slimmium kapsul?

Hamburgerji, sladkarije, pečen krompirček in še kaj se zaradi moči Slimmium kapsul ne bodo več nalagali na boke, zadnjico in stegna. Slimmium bo zaustavil delovanje encimov, ki so ključni za razgradnjo maščob in enostavnih ogljikovih hidratov. To pomeni, da bodo kapsule preprečile, da bi jih naše telo začelo kopičiti v obliki maščobnih blazinic. 

Slimmium kapsule kombinirajte s prehrano, ki jo priporoča kuharski dvojec Tejani Kitchn. Jani je s pomočjo 21 receptov iz te knjižice in hkratnemu jemanju Slimmium kapsul shujšal več kot 20 kilogramov.

Tudi vam lahko uspe!