4 triki za izgubo obraznih maščob

Vsi smo različnih oblik in velikosti in, če sodite med tiste, ki jih moti malo bolj okrogel ali občasno zabuhel videz obraza, vedite, da lahko stanje močno izboljšate. 

image

Dejstvo: Nič ne bo delovalo v trenutku, ampak, če boste redno upoštevali spodnje nasvete, se bo stanje zelo hitro izboljšalo. S prakticiranjem navedenega ne boste zgolj izboljšali videza obraza, ampak se bodo rezultati poznali na celem telesu.

1. »Ne« sladkorju in soli

Z uživanjem prevelikih količin sladkorja in soli telo hitro napolnimo z ogromno odvečne vode. Zmanjšanje soli na 1,5000 mg dnevno in sladkorja na 20 g daje ekspresne rezultate, ki se najbolj poznajo ravno na obrazu.

2. Spremenite prehranjevanje

Lahko se še tako mučite s kardio vadbami in znojite v fitnesu z utežmi, toda brez sprememb v prehranjevanju ne boste videli rezultatov na obrazu. Izognite se predelani hrani (vse, kar je pakirano v šumečih vrečkah) in, kadar čutite sitost, odložite vilice!

Za še boljše rezultate posezite po hrani, ki dodatno pospešuje metabolične procese, to so predvsem beljakovine, zeleno-listnata zelenjava in vlakna. Ta živila dokazano pomagajo pri še boljšem izgorevanju maščob.

3. Voda je življenje!

Poleg tega, da vas polni z energijo, preprečuje glavobole, zatira apetit, vzdržuje lepo in zdravo kožo, tudi pospešuje metabolizem. Podvojite razstrupljevalne procese z dodatkom limoninega soka ali ingverja – vsak dan!  

4. V posteljo pravočasno

Spanje resetira telo, krepi imunski sistem in vzdržuje optimalno delovanje hormonov. Če se le da, si vsako noč privoščite vsaj 7 ur spanca za optimalno vzdrževanje energije in potenciala v izgorevanju maščob

Sensilab priporoča: SlimCut napitek Drainer 

Za ekspresne rezultate posezite po napitku SlimCut Drainer:

Odžeja in pospeši hujšanje!

  • Zagotavlja ekspresni izgled vitkosti
  • znižuje telesno težo
  • izloča toksine iz telesa
  • daje občutek lahkih nog
  • preprečuje zatekanje obraza
  • ima izjemen okus breskve