Kako najhitreje in varno izklesati postavo?

Verjetno veste, kakšen je občutek, ko ste napihnjeni in zabuhli. Zdi se vam, da ste razlezeni, vse vas tišči in samozavest je na psu. Do tu nič novega, a ne? Novost pa je, da lahko to stanje odpravite v nekaj dneh. Nova metoda, ki vam bo pri tem pomagala, pa vas bo odrešila tudi prvih odvečnih kilogramov.

image

Večina misli, da se pozimi redimo samo zato, ker več jemo in se manj gibamo. Ampak matematika zimskih kilogramov je še bolj zapletena. Sega v pradavnino, ko so se morali naši pra-pra-predniki prilagoditi zimskemu pomanjkanju hrane.

To pomeni, da je bila v zimskem obdobju vsaka zaužita kalorija dragocena in je bilo treba z njo ravnati varčno. Konkretneje, bilo jo je treba spraviti v maščobno zalogo za hude čase.

Časi so se spremenili, naše telo pa se ni

Dandanes v trgovinah ni zimskega pomanjkanja. Hrane je vedno na pretek. In tudi če smo pridni in se trudimo, da ne bi v zimsko-prazničnem obdobju več jedli, opažamo, da nam obleka postaja pretesna. Kar je bila nekoč uspešna zimska prilagoditev, se nam zdaj maščuje.

Vse, kar pojemo, se pozimi pospešeno skladišči. Medtem ko si mi mislimo, da smo v informacijski dobi, je naše telo še vedno v kameni. Pač, zadnjih nekaj desetletij blagostanja ne more odtehtati na tisoče let pomanjkanja.

Dokler voda zastaja v telesu, ni hujšanja

Vsako hujšanje bo obsojeno na propad, če se ne boste najprej rešili odvečne vode iz telesa. Pozimi voda pogosto zastaja v telesu predvsem zato, ker pozabljamo piti. Mogoče na prvo žogo ne zveni logično, ampak to je še ena varovalka našega telesa: ko je vode premalo oziroma ko telo oceni, da jo potrebuje v večjih količinah (na primer da razredči sol in sladkor v obtoku), se je oklepa.

Obenem pa uživamo tako hrano, ki nas še bolj izropa vode, kot so preveč slana in sladka hrana, dosti alkohola in kave, procesirana živila … Svoje dodajo še suh zrak v ogrevanih prostorih, mrzel in suh zrak odzunaj, pa veter, ki dobesedno odpihne vodo s kože, posledično pa tudi iz telesa.

Torej je razumljivo, da se telo oklepa vode, kar pa se kaže v zabuhlosti in zatečenosti. Na oprijete obleke si sploh ne upamo pomisliti.

Telo potrebuje namig, naj začne trošiti maščobo

Glasen in jasen znak telesu, naj začne izločati vodo so naravni diuretiki, kot so regrat, opuncija, sarsaparila, javanski čaj in peteršilj. To so tudi glavne učinkovine v napitku WaterOut XXL. Glavna prednost regrata in patentirane oblike opuncije CactiNeaTM je, da sta bogata z minerali, predvsem kalijem, kar prepreči, da bi se skupaj z vodo izločili še pomembni minerali.

Ko se rešimo odvečne, stoječe vode iz telesa, se počutimo takoj lažje, kot bi čez noč odvrgli nekaj kilogramov. Z odvečno vodo pa se rešimo tudi precej toksinov, ki obremenjujejo jetra. Tako razbremenjena jetra lahko nemoteno skrbijo za presnavljanje maščob, kar je tudi ena izmed njihovih številnih nalog. To pomeni, da ne bo več v ospredju skladiščenje maščob, ampak njihovo kurjenje za energijo.

Vrata za izgubljanje kilogramov so tako na stežaj odprta.