Jasminu, Kaji in Nini je uspelo. Razkrivajo, kako!

Jasmin Muratagić, Kaja Grašič in Nina Kos Čeplak se sicer ne poznajo, a imajo eno pomembno skupno točko. Ravnokar so zaključili s 3-mesečnim razstrupljanjem z izdelki Hepafar. Rezultati? Vsi trije so navdušeni! Poglejte, zakaj. 

image

Jasmin je oče 19-letnika in 12-letnice, ki ima veliko ljubezen: nogomet. Ta šport mu je vse do 13 let nazaj delal veselje, po koncu rekreativne kariere pa prinesel kar 30 dodatnih kilogramov.

Trebušna debelost ga je ovirala na delu

Težave so se potencirale, zredil se je v trebuh, zato se je v službi, kjer ročno povija palete, težko prepogibal. Veliko težavo mu je povzročala tudi napihnjenost. Njegova velika želja je bila izguba odvečnih kilogramov, tehtnica mu je kazala preveč. Čas je za ukrepanje, si je rekel!

38-letna Nina je imela podobne težave, za nameček jo je njen zdravnik postavil pred dejstvo, da bo morala zaradi visokega holesterola do konca življenja jemati zdravila. »Teh sem se striktno otepala,« nam je zaupala.

Pridobila 20 kilogramov, ki se jih ni uspela znebiti

Med nosečnostjo je pridobila kar 20 kilogramov, ki se jih zlepa ni uspela znebila, tudi z dietami ne. »Če sem že izgubila kakšen kilogram, sem jih po končani dieti pridobila še več.« Ovirali so jo že v vsakdanjem življenju, vse bolj je bila utrujena, brezvoljna, trpela je tudi njena samozavest, nam je potožila Nina, ki dela v oddelku logistike v Sparu.

Glavoboli, bolečine v želodcu in nečista koža

Tudi Kaja, ko je prišla v najstniška leta, je bila na robu obupa. Njena teža se je vse bolj večala, zdravstvene težave, vse od težav z želodcem, želodčno kislino, hudih glavobolov, tudi s prebavo in kožo, pa so postajale vsakdanjik. »Vedela sem, da bo potrebno nekaj storiti, a nisem vedela kje naj začnem

Kaj je narobe z mano? Saj ne kadim, niti ne pijem!

»Ne kadim, niti ne pijem alkohola, sem pa že od začetka vsem simptomom, od težav s kožo, napihnjenostjo, slabo prebavo, utrujenostjo pa do glavobolov, pripisovala možnost, da so za to kriva jetra in njihova preobremenjenost,« je bila prepričana Kaja, ki prihaja iz Velenja.

Nato so vsi trije začeli s 3-mesečnim razstrupljanjem z izdelki Hepafar.

Prvi rezultati že po 1 tednu!

Prvi pozitivni rezultati so prišli že po enem tednu. Jasmin je izgubil nekaj kilogramov ter zmanjšal delež telesne maščobe. »Vesel sem, a vseeno se zavedam, da je to šele prvi teden,« nam je Jasmin zaupal pred slabimi 3 meseci.

Danes je srečen. Dosegel je to, kar si je toliko let želel - danes ima zavidljivih 87 kilogramov! Poleg izgube kilogramov se lahko pohvali tudi z ožjim obsegom trebuha, odličnim počutjem ter mladostno energijo!

Tudi Kaja se veseli izjemnega rezultata, saj danes nakupuje nekaj konfekcijskih številk manjša oblačila. »Najraje bi zakričala od veselja! Na ta trenutek sem čakala skoraj 10 let

Končale so se tudi njene težave s prebavo in napihnjenostjo. Glavoboli so preteklost, izboljšala se ji je tudi koža.

Nina je po 3 mesecih krvne maščobe spravila v normalne vrednosti ter si prislužila lepše oblikovano postavo. Izgubila je nekaj centimetrov okoli pasu in bokov, znižala pa je tudi telesno težo.

Hepafar izdelke priporočajo tudi vam!

»Hepafar izdelke bi predvsem priporočal moškim, ki imajo večji trebuh. Če imate težave s težo in z maščobo okoli trebuha, je Hepafar res prava in predvsem učinkovita rešitev! JAZ SEM DOKAZ!« pravi Jasmin.

Nina svetuje izdelke Hepafar vsem, ki želite izgubiti odvečno težo, zlasti mamicam, ki se borite s poporodno težo. »Priporočam ga vsem, ki se počutite utrujene, nemočne, preobremenjene,« saj so za vašo utrujenost (lahko?) kriva jetra.

»Vsem, ki se spopadate z utrujenostjo, slabim počutjem, odvečnimi kilogrami, neurejeno prebavo, polagam na srce, svetujem, da preizkusite Hepafar in na lastnem počutje boste občutili rezultate,« je povedala nasmejana Kaja.

Kaja, Nina in Jasmin so navdušeni nad 3-mesečnim paketom Hepafar. Želite podobne rezultate? Naročite 3-mesečni paket Hepafar in se veselite rezultatov, ki jih sicer ne morete doseči!

Izbrani izdelki za vas

CELOSTNA REŠITEV
-58%
Akcijska cena 59,99 € Redna cena 143,99 €
Ogled izdelka