Vam izpadajo lasje? Mogoče je kriva ščitnica.

Slabše delovanje ščitnice oz. t.i. hipotiroza je eden od najpogostejših vzrokov za izpadanje las pri ženskah.

image

Če vam izpadajo lasje, je velika verjetnost, da imate druge simptome premalo delujoče ščitnice:

  • ste občutljivi na mraz, včasih tudi tresenje
  • suho in občutljivo kožo
  • ste v depresiji ali doživljate velik občutek žalosti
  • imate razcepljene nohte
  • ste utrujeni in se slabo počutite
  • pridobivate kilograme

Lahko pozdravite hipotirozo?

Za vas imamo dobro in slabo novico. Dobra novica je ta, da se hipotiroza lahko popolnoma pozdravi z zdravili in pravilno nego. Slaba novica je, da mora večina žensk jemati zdravila za normalno delovanje ščitnice za življenje. Vendar pa se z razvojem znanosti uveljavljajo naravni proizvodi, ki so izjemno učinkoviti in nimajo nobenih stranskih učinkov.

Sensilab priporoča

Čeprav so generična zdravila za zdravljenje bolezni ščitnice zelo učinkovita, pa ne gre zanemariti njihovih negativnih učinkov. Zato je bolj priporočljivo uživati naravne proizvode, ki so prav tako učinkoviti pri lajšanju simptomov bolezni, vendar nimajo nobenih stranskih učinkov.

TiroLux spodbuja tvorjenje ščitničnih hormonov ter varuje ščitnico in jetra, kjer v veliki meri nastaja aktivna oblika ščitničnega hormona T3. Skrbno izbrane naravne sestavine TiroLuxa, ki dokazano podpirajo delovanje ščitnice, so aminokislina L-tirozin, minerali selen, baker, magnezij, mangan in cink ter izvlečki guggulove smole, rjave morske alge (visoka vsebnost joda), šisandre in svete bazilike. 

Preizkusite TiroLux!

image