Iztok Majhenič: »Jasno mi je, kam je šlo mojih 30 kilogramov!«

45-letni Iztok Majhenič, ki prihaja iz Ljubljane, je eden tistih, ki je že pred koncem leta izpolnil svojo novoletno zaobljubo. Imel je nekaj deset kilogramov preveč, zato se je odločil za spremembo. Potil se je v telovadnici in pridno kuril maščobe. Pri tem pa si je pomagal tudi z …

image

»Verjamem, da je težko zbrati vso motivacijo za aktivno hujšanje. Glede na sestavine in želje, da imam vse pod kontrolo, sem se odločil, da uporabim napitek BootBurn ACTIVE z XXL močjo,« pravi Iztok Majhenič.

BootBurn ACTIVE z XXL močjo je topilec maščob, ki vsebuje kar 13 naravnih sestavin, ki nudijo intenzivno kurjenje maščob. Poleg L-karnitina še gvarano, B kompleks, zeleni čaj, čaj mate in – papajo!

Papaja za XXL kurjenje maščob in pospešek metabolizmu

Papaja velja za sadje z izjemnim termičnim učinkom, saj vsebuje encim papain, ki pomaga pri prebavi beljakovin in maščob, slovi pa tudi kot čudovit direutik in antioksidant. Če vas to ni prepričalo, pa vas bo dejstvo, da pospešuje metabolizem, na račun katerega boste hitreje kurili kalorije in maščobe.

Iztok, ki je preveril njegovo dvojno delovanje, je tako poleg izgube kilogramov opazil tudi izjemno kurjenje maščob. »Moje telo je znova dobilo pravo obliko brez maščob in boki ter mišice na trebuhu so spet lepo vidni,« pravi Iztok, ki je vmes moral zamenjati garderobo.

image

Iztok pred uporabo BootBurn ACTIVE z XXL močjo. 

Prvi rezultati že po 1 tednu!

»Edini stranski učinek, ki sem ga imel z napitkom, je bil nakup nove garderobenasmejano prizna Iztok, ki je izboljšano formulo uporabljal 3 mesece. »Prvi učinki so se pokazali že po dobrem tednu, ko sem videl, da mi teža več ne niha, ampak je začela počasi padati.«

V čem je trik?

BootBurn ACTIVE z XXL močjo klinično dokazano prispeva k 16% več pokurjene maščobe med gibanjem in kar 5-krat večji izgubi telesne teže, hkrati pa skrbi, da ne pride do skladiščenja maščob, če niste telesno aktivni. To mu omogoča njegov termični učinek. Naj vaše telo misli, da tudi za sedenje potrebujete več energije in naj kuri XXL!

Učinki topilca maščob so izjemni – Iztok bi moral za enake rezultate med 20-minutnim treningom brez uporabe topilca maščob telovaditi kar 100 minut, ta čas pa namenil za druge, bolj prijetne obveznosti.

Ne telovadite? Tudi za vas je XXL!

Topilec maščob, ki je bil razvit v švicarskih laboratorijih, priporoča vsem, ki »bi radi izgubili kilograme, kurili maščobe na kritičnih deli in se znova počutili dobro«. Zlasti pa tistim, ki so poskusili že marsikatero dieto ali pa vadbo, a bili razočarani nad rezultati.

Priporoča ga tudi vsem, ki niste telesno aktivni, saj zaradi sestavin omogoča kurjenje maščob tudi v mirovanju.