Jana: Shujšala sem brez diete in mučenja. To mi je povsem spremenilo življenje!

Jana se je pri 40-ih začela spopadati z upočasnjeno presnovo in kilogrami so se vsak dan kopičili. Utrujenosti kar ni bilo videti konca in zmotila jo je vsaka malenkost. Nato pa je našla rešitev, ki ji je spremenila življenje!

image

Imela sem težavo s težo in nevzdržno utrujenostjo

Kot fitnes trenerka sem vsak dan izpostavljena velikim telesnim naporom. Dokler je bilo telo mlado, je bilo vse v redu, ko pa sem dopolnila 40 let, sem se začela spopadati s težavo "počasne" presnove in kljub rednim treningom so se mi kilogrami začeli nabirati.

Hitreje sem se utrudila, že zbudila sem se utrujena. Postajala sem vedno bolj živčna, srce mi je razbijalo ob vsaki malenkosti, ki me je vznemirila, počutila sem se brezvoljno in v življenju sploh nisem videla smisla.

Prvi rezultati že po 2 tednih

To je trajalo kar nekaj let, nato pa mi je mama, ki je bila zaskrbljena zaradi mojega stanja, predlagala izdelek, ki ga je videla na spletu. Seveda, ker sem bila takrat tako pesimistična, sem jo na kratko zavrnila, da gre za še eno "prodajanje megle". Na srečo se je moja mama odločila, da bo izdelek naročila in me postavila pred dejstvo.

Tako sem izdelek začela uporabljati, čeprav nisem verjela, da bo deloval. Prve dni sem se celo veselila, da ne opažam nobene spremembe, ker bi to pomenilo, da imam prav. Potem pa se je vse spremenilo. Povsem nepričakovano in kar naenkrat. Ne vem natančno, kako hitro, približno po 10 dneh ali 2 tednih.

Življenje je po dolgem času spet imelo smisel!

Prespala sem celo noč in se zjutraj zbudila spočita. Prvi jutranji trening sem opravila z veliko več moči in z nasmehom na obrazu. Po dolgem času sem bila spet srečna. Postala sem bolj komunikativna in tudi moj družabni krog se je povečal. Življenje je nenadoma spet imelo smisel!

Shujšala sem brez diete in mučenja

AdrenaLux uporabljam že 2 leti in še vedno se počutim odlično. Neskončne utrujenosti ni več, tudi razbijanje srca se je umirilo. Shujšala sem brez diete in mučenja. Preprosto vse se je vrnilo v ravnovesje.

Jana priporoča AdrenaLux

Pred kratkim sem kapsule priporočila prijateljici, ki je se prav tako več let borila s podobnimi težavami. Tudi ona je bila skeptična, dokler izdelka ni preizkusila. In AdrenaLux je tudi njej spremenil življenje!

AdrenaLux z učinkovitimi sestavinami:

  • lajša telesni in psihični stres
  • olajša hujšanje
  • pomaga izboljšati spanec
  • izboljša osredotočenost in razpoloženje
  • zmanjšuje utrujenost in poveča raven energije

Izkoristite posebno ponudbo in naročite svoj AdrenaLux po ugodni ceni!

Izbrani izdelki za vas