Jani Jugovic: Hlače so iz dneva v dan širše

Jani Jugovic, ki ga je Slovenija spoznala med resničnostnim šovom Gostilna išče šefa, se je še pred meseci boril s prekomerno telesno težo. Takrat je življenjski sopotnik Teje Perjet, s katero sta ustvarila Tejani Kitch'n, tehtal 120 kilogramov. Kako mu je uspelo izgubiti kilograme?

image

Jani in Teja: kuharski par, ki s preprostimi in okusnimi recepti osvaja celo Slovenijo.

Simpatičen kuharski par, ki se je spoznal ravno v omenjenem televizijskem šovu, bo v kratkem povečal svojo družinico za novega člana. Ko sta prvič postala starša, sta takrat, ko je prvorojenka spala (to je bilo večinoma pozno), jedla. Kilogrami so se začeli nabirati, Jani je v manj kot 3 mesecih pridobil kar 12 kilogramov.

Jani ima namreč težavo: pri prehrani mora zelo paziti, saj se mu hitro pozna, da uživa ob okušanju hrane. Svoje prispeva še natrpan urnik, ko ni časa za zdravo in redno prehrano, kaj šele za telovadbo. Njegov »rekord« je znašal 120 kilogramov, trenutno jih ima okoli 98 kilogramov. »Moj idealen cilj je nekje zdravih 90 kilogramov, kilogram dol, kilogram gor. Takrat se v svoji koži počutim najbolje,« nam je zaupal.

Zadnja dieta ga je streznila

Diete je preizkusil že prej, a pravi, da ni bil dober učinek. Pravzaprav ga je zadnja dieta »malo streznila«. »Užival sem namreč samo maščobe, nič sadja in zelenjave, predvsem meso. Izgubil sem precej kilogramov, me je pa po nekem času začel 'matrati' želodec, tudi počutje je bilo izredno slabo. Slimmium mi je všeč ravno iz tega vidika, ker je hrana res raznovrstna in ob sami dieti nikoli ne čutim lakote.«

Par, ki bo v kratkem povečal družino za novega člana, je navdušen nad Slimmium knjigo z recepti. 

Tokrat gredo kilogrami dol kot za stavo

Kaj je zdaj drugače? Jani je spremenil prehranjevalne navade, pri izgubi kilogramov pa mu pomagajo tudi Sensilabovi izdelki Slimmium, s katerimi pospešuje metabolizem in presnovo.

»WaterOut pijem čez dan, potem vzamem Slimmium kapsulo pred kosilom in spijem napitek Psyllislim, vmes pa si večkrat pripravim tudi BootBurn ACTIVE, saj mi pašejo napitki, ker so sladki in tako zmanjšam potrebo po sladkem. Dejansko z napitki in tem, da jemljem kapsule, zaužijem veliko tekočine in tako ne čutim potrebe po večjih obrokih,« opisuje, kako uporablja Slimmium izdelke.

»Po Slimmium izdelkih in načinu prehranjevanja iz knjigice imam več energije in ne znam obrazložiti – tudi če kilogrami na tehtnici stojijo, se počutim veliko lažje in tudi hlače so iz dneva v dan širše

Na snemanju je včasih treba pokazati tudi svoje akrobatske sposobnosti. To je utrinek iz snemanja, na katerem je nastajala knjižica Slimmium. 

S Tejo sta pri Slimmium liniji pustila tudi svoj pečat: ustvarila sta preproste in zdrave recepte, ki smo jih skupaj izdali v obliki simpatične knjige. Ta ima 21 vitkih receptov, ki nikogar ne pustijo na cedilu (oziroma lačne).

Kuha za celo družino

Za razliko od ostalih shujševalnih diet, programom ali pa taktik, so Slimmium recepti resnično okusni in primerni za celotno družino. Delujejo po principu dlani, in sicer so merilo za prehranjevanje roka, natančneje dlan, pest in palec, s katerimi odmerjamo ogljikove hidrate, beljakovine in maščobe.

S Slimmium proces hujšanja še pospeši

Zakaj Jani tako obožuje ta način prehranjevanja? Ker gre za zelo preprost in hiter način prehranjevanja, ki ustreza njegovemu življenjskemu slogu. Ne vzame mu veliko časa, poleg tega pa ga ne omejuje pri hrani.

Kateri recept pa mu je najljubši?

Všeč so mu vsi, izpostavlja pa losos v krompirjevi preoblekici, ker je, pravi Jani, losos res idealno pečen in poleg ni veliko zelenjave. »Vsa zelenjava v receptih je kar užitna – morate pa vedeti, da sam res ne maram zelenjave, tako da je napredek, da zaužijem že to iz receptov. Tudi vaniljev odpustek si rad privoščim za večerjo in moram priznati, da sem si z recepti kar nekako razširil obzorja. Pred Slimmium projektom jogurta sploh nisem poznal,« prizna v smehu.

Jani Jugovic hujša s programom Slimmium FULL BODY >> Hujša pa tudi Aktualovec Grega Javornik, ki želi brez muke izgubiti 10 kilogramov. Preverite, kako mu bo uspelo >>