Jasmin Muratagić: V 2 tednih kar 3,5 kilograma manj!

45-letni Jasmin Muratagić je pred kratkim začel z razstrupljanjem s Hepafar izdelki. Po 2 tednih imamo prve rezultate: izgubil je 3,5 kilograma, zmanjšal delež telesne maščobe za kar 3 % in raven visceralne maščobe. Nad rezultati je navdušen in s tem na dobri poti, da izgubi vseh 30 odvečnih kilogramov!

Jasmin je bil, vse dokler je treniral nogomet, v top formi, ko pa je pred 13 leti končal z nogometno kariero, je pridobil kar 30 kilogramov. Teža ga danes, prizna, precej ovira, zlasti ko se prepogiba. »V službi imam težave s prepogibanjem, ko moram ročno povijati palete,« pravi Jasmin, ki je sicer še danes povezan z nogometom, saj trenira otroke.

»Ko igram nogomet z otroci, ne zdržim dolgo, ker nimam kondicije. Ko mi otroci omenijo debelost, to nekako obrnem v smeh. Težko mi je. Tisti dan sem mogoče malo užaljen, a preživim,« prizna Jasmin.

S Hepafar izdelki bo izgubil 30 kilogramov!

Jasmin se je pred tedni odločil, da naredi konec odvečnim kilogramom. Postal je eden od 8 Slovencev, ki so se lotili skupinskega razstrupljanja jeter s Hepafarjem. »Želim se znebiti odvečnih kilogramov,« je jasen, ko ga vprašamo, kaj želi doseči z razstrupljanjem.

Po 2 tedih: 3,5 kilogramov manj in 3 % manj maščobe!

In že teden dni pozneje so prišli prvi pozitivni rezultati. Jasmin je:

  • izgubil kar 3,5 kilograma
  • zmanjšal delež telesne maščobe za kar 3 % oziroma 2,9 kilograma
  • zmanjšal raven visceralne maščobe

»Počutim se odlično!«

»Vesel sem. Občutki so zelo dobri in mislim, da presenečam sam sebe. Lažje se prepognem in lažje spim. Počutim se zares dobrododa Jasmin, oče 19-letnika in 12-letnice.

»Pri izdelkih Hepafar mi je všeč to, da jih z lahkoto jem brez kakršnihkoli težavPriporočil bi jih vsem, ki imajo težave s težo in predvsem z maščobo v predelu trebuha. Sam sem zelo zadovoljen in komaj čakam 31. december, ker takrat mislim, da bom 'top'

Če imate podobne težave, vam priporočamo 1-mesečni program Hepafar. V 30 dneh se bodo vaša jetra obnovila oziroma »razmastijo«.

Za trajnejše rezultate in okrepitev jeter pa je potrebno daljše, 3-mesečno razstrupljanje, za katerega se je odločil tudi Jasmin Muratagić.

S Hepafar izdelki se razstruplja tudi 38-letna Nina. Njeno zgodbo si lahko preberete TUKAJ >>