Jasmin Muratagić: V 2 tednih kar 3,5 kilograma manj!

45-letni Jasmin Muratagić je pred kratkim začel z razstrupljanjem s Hepafar izdelki. Po 2 tednih imamo prve rezultate: izgubil je 3,5 kilograma, zmanjšal delež telesne maščobe za kar 3 % in raven visceralne maščobe. Nad rezultati je navdušen in s tem na dobri poti, da izgubi vseh 30 odvečnih kilogramov!

image

Jasmin je bil, vse dokler je treniral nogomet, v top formi, ko pa je pred 13 leti končal z nogometno kariero, je pridobil kar 30 kilogramov. Teža ga danes, prizna, precej ovira, zlasti ko se prepogiba. »V službi imam težave s prepogibanjem, ko moram ročno povijati palete,« pravi Jasmin, ki je sicer še danes povezan z nogometom, saj trenira otroke.

»Ko igram nogomet z otroci, ne zdržim dolgo, ker nimam kondicije. Ko mi otroci omenijo debelost, to nekako obrnem v smeh. Težko mi je. Tisti dan sem mogoče malo užaljen, a preživim,« prizna Jasmin.

S Hepafar izdelki bo izgubil 30 kilogramov!

Jasmin se je pred tedni odločil, da naredi konec odvečnim kilogramom. Postal je eden od 8 Slovencev, ki so se lotili skupinskega razstrupljanja jeter s Hepafarjem. »Želim se znebiti odvečnih kilogramov,« je jasen, ko ga vprašamo, kaj želi doseči z razstrupljanjem.

Po 2 tedih: 3,5 kilogramov manj in 3 % manj maščobe!

In že teden dni pozneje so prišli prvi pozitivni rezultati. Jasmin je:

  • izgubil kar 3,5 kilograma
  • zmanjšal delež telesne maščobe za kar 3 % oziroma 2,9 kilograma
  • zmanjšal raven visceralne maščobe

»Počutim se odlično!«

»Vesel sem. Občutki so zelo dobri in mislim, da presenečam sam sebe.Lažje se prepognemin lažje spim. Počutim se zares dobrododa Jasmin, oče 19-letnika in 12-letnice.

»Pri izdelkih Hepafar mi je všeč to, da jih z lahkoto jem brez kakršnihkoli težavPriporočil bi jih vsem, ki imajo težave s težo in predvsem z maščobo v predelu trebuha. Sam sem zelo zadovoljen in komaj čakam 31. december, ker takrat mislim, da bom 'top'

Če imate podobne težave, vam priporočamo 1-mesečni program Hepafar. V 30 dneh se bodo vaša jetra obnovila oziroma »razmastijo«.

Za trajnejše rezultate in okrepitev jeter pa je potrebno daljše, 3-mesečno razstrupljanje, za katerega se je odločil tudi Jasmin Muratagić.

S Hepafar izdelki se razstruplja tudi 38-letna Nina. Njeno zgodbo si lahko preberete TUKAJ >>


Izbrani izdelki za vas

40-DNEVNI PROGRAM
-62%
Akcijska cena 25,99 € Redna cena 67,96 €
Ogled izdelka