Jasmina: Nikakor nisem mogla izgubiti nosečniških kilogramov!

Jasmina Fras je 35-letnica, ki je po porodu naletela na večno žensko težavo. Med nosečnostjo se je namreč zredila za 25 kilogramov, ki se jih nikakor ni uspela znebiti. »6 mesecev po porodu sem bila videti, kot bi bila še vedno noseča,« prizna Jasmina.

image

»Poskusila sem številne diete, ampak niso bile učinkovite,« pravi Jasmina, ki je že med samo dieto pridobivala nove kilograme, namesto da bi jih izgubljala.

Mož ji je predstavil rešitev

Da je obupana in brez samozavesti, je spoznal tudi njen mož. V njegovih očeh je bila to ženska, ki je ni več poznal. Zato se je spomnil na izdelke Slimmium, ki imajo vsi klinično dokazano delovanje.

Opazne rezultate dosegla že v 1 mesecu

»Kupila sem topilec maščob BootBurn ACTIVE z XXL močjo, ki ima okus manga. Presenečena sem, kako veliko energije imam po tem, ko ga spijem. Obenem pa še hujšam. V enem mesecu sem izgubila precej kilogramov.«

Tako se počasi približuje teži, ki jo je imela pred nosečnostjo. Navdušena nad delovanjem priporoča napitek BootBurn ACTIVE z XXL močjo vsem, ki:

  • imate težave s kilogrami
  • vam primanjkuje energije
  • se želite znebiti maščobnih oblog

Napitek BootBurn ACTIVE z XXL močjo kuri za 16% več maščob in s pomočjo kar 13 naravnih učinkovin topi maščobe in kilograme kar 5-krat hitreje.

Kako sploh deluje?

Na naraven način dvigne notranjo temperaturo telesa in tako pospešuje topljenje maščob. Čeprav njegovega delovanja običajno ne občutimo, se rezultati na telesu vidijo. Maščobne blazinice okoli bokov in trebuha izginejo precej hitreje, kot bi pričakovali.

In kar je najpomembneje, za XXL delovanje ne potrebuje telesne aktivnosti. Deluje tudi v mirovanju!