Jasna ga je končno razkrila!

8. avg. 2016

Svoj načrt, kako do vitke postave, seveda. Kaj ste pa vi mislili? Skorajda vsaka ženska bi se pred poletjem namreč rada znebila tistih nekaj kilogramčkov, ki so se jim nabrali v hladnejši polovici leta. Čeprav je poletje tik pred vrati, ni še nič izgubljenega, saj je odslej tudi pri nas na voljo rešitev za topljenje kilogramov v samo 30 dneh. 

Poletje je tu, zato so se televizijska voditeljica in odlična imitatorka Jasna Kuljaj ter tri zmagovalke natečaja 'Jutri pa res začnem' Metka Pongračič,Polona Gjerkeš Bračko in Sara Hašaj podale na prav posebno misijo: vse si pred odhodom na morje namreč želijo izgubiti odvečne kilograme! Da bo pot do lepe postave enostavnejša, jim bodo naslednjih trideset dni v oporo strokovna svetovalka Staša Matjaž, holistična nutricionistka Polona Zbašnik ter osebna trenerka Branka Pungerčar, s katerimi so se dekleta pred dnevi srečala v prodajalni Sensilab misli Zdravo v ljubljanskem Cityparku. Seveda pa ne smemo pozabiti na glavnega akterja: paket prehranskih dopolnil '30-Days Slim Women', s pomočko katerega bo izgubljanje kilogramov še hitrejše.

Različne zgodbe, skupen cilj

Vsaka izmed četverice se na pot hujšanja podaja s svojo zgodbo, prav vse pa si želijo izgubiti nekaj kilogamov, da bodo na plaži videti bolj samozavestne in se bodo v svoji koži dobro počutile. Sara bi se tako rada znebila odvečnih kilogramov, ki so se nakopičili v času študija, ko si ni vzela dovolj časa za zdravo prehrano in redno telesno aktivnost. Polona si je nekaj dodatnih kilogramov nabrala v času hormonske terapije ter med nosečnostjo, in ker se počasi vrača na trg dela, kjer videz hočeš nočeš igra precej pomembno vlogo, ji bo vitkejša postava vlila dovolj samozavesti za odločen nov korak v življenju. Nov korak v življenju avgusta čaka tudi Metko, saj se bo poročila in seveda ni treba posebej poudarjati, da bi rada v zakonski stan stopila samozavestna ter v sanjski poročni obleki, zato ji motivacije pri hujšanju zagotovo ne bo zmanjkalo. Jasna Kuljaj pa nam je zaupala, da je s svojo postavo sicer načeloma zadovoljna, a da jo kot vsako žensko vedno znova malo zaskrbi, ko v garderobni kabini pomerja nove kopalke, zato se bo z veseljem poslovila od dveh, treh ali celo štirih kilogramov.

Program, ki temelji na izkušnjah

Staša Matjaž je zmagovalke natečaja in vedno nasmejano Jasno Kuljaj najprej lepo pozdravila ter jim čestitala za pogum, da so se odločile spopasti z odvečnimi kilogrami. Nato jim je predstavila paket '30-Days Slim Women', ki jim bo poleg zdrave ter uravnotežene prehrane ter redne telesne aktivnosti pomagal topiti kilograme. 

"30-Days Slim Women je celovit shujševalni program, ki je nastal v sodelovanju z resničnimi ljudmi, ki imajo težave s težo. Pod drobnogled smo vzeli njihove življenjske navade, njihove težave s težo in želje – kako želijo shujšati in razvili celovit program 30-Days Slim Women. Poleg spletnega priročnika z nasveti, dieto, recepti in programom vadbe vsebuje tri izdelke, ki spodbudijo vaše telo k odpravljanju odvečnih kilogramov na popolnoma enostaven in naraven način," je pojasnila strokovna svetovalka in razložila, da Appetite Stop učinkovito zavira prekomeren apetit in prežene občutek volčje lakote, Fat Burner zavira vsrkavanje maščob iz zaužite hrane v telo ter pospeši topljenje maščobnih blazinic, Metabolism Boost pa pospeši izgubljanje kilogramov tudi med spanjem.

Zagotovite si svoj paket '30-Days Slim Women' in se poslovite od odvečnih kilogramov v samo 30-ih dneh! Posebna ponudba vam je na voljo TUKAJ!


Strokovna in osebna podpora

Holistična nutricionistka Polona Zbašnik je četverici deklet pojasnila, da bo naslednjih trideset dni pod drobnogled vzela njihove prehranjevalne navade"Skupaj bomo v vašo vsakodnevno prehrano vpeljale več sveže, nepredelane hrane, ki blagodejno deluje na naše telo in spodbudi proces razstrupljanja. Srečale se bomo enkrat tedensko kjer bomo skupaj preverile vaš napredek pri dieti in si izmerile telesno sestavo, v prehrano vnesle morebitne spremembe ter poskrbele za dobro počutje tudi v času izgubljanja telesne teže," je Metki, Poloni, Sari in Jasni pogum ter motivacijo vlila nutricionistka ter nato besedo predala še osebni trenerki Branki Pungerčar, ki jim je razložila, da je prehrana sicer izrednega pomena v samem procesu hujšanja, a da je poleg nje pomembno tudi gibanje, zato se bodo v prihajajočem mesecu dni naučile, kako v življenje enostavno vpeljati več gibanja ter tako poskrbeti za zdravo telo in duha. "Telesno aktivnost bomo razdelile na tri dele: preprosto jutranjo vadbo, kondicijske vaje in vaje za moč oz. oblikovanje telesa. Tako si bomo hitro in učinkovito priskrbele fit in zdravo poletno postavo."

Motivacije jim ne manjka

Začetnim nagovorom in predstavitvi samega programa so sledile meritve. Polona je četverici deklet 'predstavila' posebno tehtnico oziroma analizator telesne sestave, ki poleg telesne teže meri tudi delež maščobe, vode in mišične mase v telesu. Ena za drugo so punce pogumno stopile na tehtnico in skupaj z nutricionistko določile potek samega hujšanja. Metka, Polona in Sara so priznale, da se bodo skupaj lažje spopadle s kilogrami, dodatna motivacija pa bo prav gotovo tudi ta, da bo skupaj z njimi hujšala tudi priljubljena televizijska voditeljica Jasna Kuljaj. Ko so končale z meritvami, je Staša dekletom razdelila pakete 30 Days Slim Women in jim dala še nekaj zadnjih napotkov pred velikim štartom. Metka, Polona, Sara in Jasna so odvečnim kilogramom napovedale vojno in prepričani smo, da bodo iz nje odšle kot absolutne zmagovalke. Na poti topljenja kilogramov pa jih bo seveda ves čas spremljala tudi naša kamera.