Jasna Kuljaj pod drobnogledom!

Priljubljena voditeljica in odlična imitatorka Jasna Kuljaj je pred mesecem dni na lovu za učinkovitim sredstvom proti staranju odkrila 24-urno kremo, ki vsebuje patentirani kompleks Undo. Ta preprečuje razpadanje kolagenske mreže in spodbuja tvorbo svežih kolagenskih vlaken v fibroblasih, zato velja za najučinkovitejše sredstvo proti staranju. Jasna se je odločila, da se bo s pomočjo tega kozmetičnega izdelka poskušala boriti proti gubam ter utrujeni koži, in če je bila na začetku še nekoliko skeptična o dejanskih učinkih, je bila po mesecu dni redne uporabe prepričana, da je ta krema idealno sredstvo za ohranjanje mladostnega videza. Pod drobnogled je njeno kožo vzela dr. Nastja Lazar in Kopra.

image

Pred približno mesecem dni nam je priljubljena televizijska voditeljica Jasna Kuljaj med pogovorom o lepoti zaupala, da je njena koža velikokrat utrujena in izsušena.

Čeprav se z leti ne obremenjuje preveč, pa bi vsekakor rada čim dlje ostala mladostna, pri čemer ji intenzivna ličila, s katerimi je zaradi narave dela obremenjen njen obraz, dolgoročno niso ravno v pomoč. ''Seveda bi bila rada tudi kot starejša dama čedna, a za to ne mislim posegati po kakšnih drastičnih posegih. Stavim bolj na dobre gene in na kakšno dobro kremo,'' nam je takrat zaupala simpatična voditeljica in priznala, da tovrstnega preparata še ni našla.

Skupaj z nami se je odpravila na lov za učinkovitim sredstvom proti staranju in v poplavi krem ter serumov naletela na novo revolucionarno 24-urno kremo, ki vsebuje patentirani kompleks Undo. Izdelek jo je takoj pritegnil, ko pa ji ga je priporočila tudi svetovalka, se je naposled odločila, da ga začne redno uporabljati.

Krema jo je presenetila

Po približno mesecu dni smo se z Jasno ponovno sestali na Primoskem in jo takoj povprašali, ali morda že opazi kakšne spremembe na koži. "Priznati moram, da me je krema resnično presenetila. Nisem namreč verjela, da se lahko spremembe poznajo že po petnajstih dneh uporabe, a so se. UNDO dejansko daje resničen občutek globinskega hranjenja kože. Ta je vidneje čvrsta, prožna in navlažena, gube pa vse manj globoke. Prav tako moja koža ob uporabi te kreme nima masnega leska, všeč pa mi je tudi to, da se resnično hitro vpije in izredno lepo diši; tako, po marelicah," nam je svojo izkušnjo navdušena hitela razlagati simpatična voditeljica ter dodala, da je kozmetični industriji resnično hvaležna za tovrstne izdelke, ki ženskam prihranijo precej denarja in časa za obisk lepotnih kirurgov.

image

Slišati je želela tudi strokovno mnenje

Jasna torej občuti spremembe na koži, a si je kljub temu želela o dejanskih učinkih kreme UNDO pridobiti tudi strokovno mnenje, zato smo jo pospremili do dermatološke ordinacije dr. Nastje Lazar v Kopru. Ta je po natančnem pregledu Jasni pritrdila, da je njena koža resnično bolj napeta ter gladka in ji torej redna uporaba kreme UNDO še kako koristi. ''Odločitev za preventivno uporabo tega izdelka je bila pravilna, saj boste tako zavrli razpad kolagena, ki je pozneje kriv za nastajanje gubic.''

Jasni se je ob teh besedah na obraz narisal širok nasmeh, a še vedno ni popolnoma razumela, zakaj je ta kozmetični izdelek toliko boljši od gore ostalih, ki so nam na voljo v drogerijah.

''Ta krema je boljša od ostalih zato, ker vsebuje Undo kompleks – molekulo, ki deluje na ravni podkožja. Kolagen se razkraja pod vplivom oksidacijskih procesov in ta Undo kompleks blokira metaloproteinazo, to je encim, ki reže kolagen, s tem pa zavira staranje. Tako preprečuje razpadanje kolagena, hkrati pa tudi pospešuje proizvodnjo novega in s tem koža ostaja prožnejša,'' ji je razložila strokovnjakinja.

Skrivnost je v kompleksu Undo

Patentirani kompleks Undo, ki ga vsebuje 24-urna krema UNDO, ustavi delovanje angiotenzina II in tako prepreči razpadanje kolagenske mreže. Koža v zgolj dveh tednih postane bolj mladostna, sijoča, gube pa manj vidne. Kompleks Undo predstavlja velik potencial v zaviranju propadanja kolagenske mreže, ker spodbudi tudi tvorbo svežih kolagenskih vlaken v fibroblasih.

Videz in stanje kože sta namreč v največji meri odvisna od kakovosti kolagenske mreže, ki predstavlja oporo koži ter zagotavlja njeno elastičnost, napetost in vlažnost, sestavljena pa je iz kolagenskih niti in elastina. Če poškodovane kolagenske niti nadomesti nov kolagen, na mreži ni poškodb. Žal pa nastajanje novega kolagena pogosto ne uspe slediti njegovi razgradnji.

Preizkusi jo tudi ti, saj dokazano zmanjša globino gub za 25 %!

Zmanjšati je potrebno delovanje angiotenzina II

Angiotenzin II je močan aktivator metaloproteinaz in posledično razgradnje kolagenskih niti. Če zmanjšamo in upočasnimo njegovo delovanje, zmanjšamo okvaro kolagenske mreže in spodbudimo nastanek kolagena. Boljša kot je kolagenska struktura kože, bolj je ta gladka, sijoča, gube pa manj globoke.

Kompleks Undo učinkovito inhibira delovanje angiotenzina II v dermisu, saj zavira razpadanje kolagenske strukture, spodbuja nastanek novih kolagenskih vlaken ter izboljša strukturo občutljive kolagenske mreže. Klinične študije dokazujejo, da deluje že po dveh tednih uporabe, odlični učinki pa se z nadaljnjo uporabo postopoma ves čas povečujejo. Za svež in mladosten videz nam torej ni več potrebno iti pod nož, saj se proti utrujeni koži in staranju lahko borimo na sila enostaven način – z redno uporabo kreme UNDO.

Izbrani izdelki za vas