Jasna Švagan: ImunoStar deluje TAKOJ!

Jasna Švagan je 43-letna Štajerka, ki ji je od nekdaj nagajal imunski sistem. Nenehni prehladi, ki so jih spremljali tudi grozni glavoboli, in viroze, ki so jo pošteno zdelale. Vse dokler ni odkrila dnevnega napitka s pomarančno-limoninim okusom, za katerega pravi, da deluje takoj. 

image

»Odkar uporabljam ImunoStar Rapid se je moj imunski sistem zelo izboljšal. Prej sem imela veliko težav z zdravjem in sem staknila vsak prehlad, vsako virozo. Največkrat sem bila prehlajena v času menjave letnih časov, ko me je prehlad najraje napadel v predelu grla, se nato preselil na pljuča ali pozneje na sinuse,« se spominja Jasna.

Zdaj je drugače: ko začuti, da jo bo napadel prehlad, ga takoj prežene z napitkom ImunoStar Rapid. Po 4 dneh jemanja nadaljuje še z naravnimi kapsulami Cold Combat, ki je prvi izdelek na slovenskem trgu, ki celovito, 24 ur na dan pripravlja telo na obrambo pred sezonskimi virusi in bakterijami.

Kako delujeta v praksi?

»ImunoStar Rapid deluje TAKOJ! Resnično TAKOJ, saj se me je v soboto nekaj lotilo, v ponedeljek pa sem že tekala po gozdu in nabirala gobe. Resnično delujeta in ga zelo priporočam vsem, ki bi se radi izognili smrkanju, kihanju in drugim zoprnim nadlogam jesenskega in zimskega časa!«

»Sem zagovornica, da je treba prehlad takoj pozdraviti. Doma in prijateljem vedno svetujem, kaj naj naredijo in začeli so me poslušati. Takoj me pokličejo, kaj naj naredijo, saj pravijo, da jim dobro svetujem. Jaz pa sem vso znanje dobila od vaših strokovnjakih, zdaj pa znanje predajam naprej.«

Jasna svetuje tudi vam

Svojemu imunskemu sistemu privoščite 1-mesečni paket ImmunTRI FULL ACTION, ki vsebuje še GripoStop, nočni napitek z okusom maline, ki poskrbi za dobro delujočo sluznico. Za del, ki je najbolj ranljiv pred virusi in bakterijami.

S paketom ImmunTRI FULL ACTION lani ni zbolelo kar 99% strank, zato vam ga tudi sami priporočajo. Če naročite paket danes, ga redno uporabljajte, a vseeno zbolite, vam vrnemo denar!

Izberite učinkovito rešitev pred bakterijami in virusi – ne bolniške odsotnosti!