Jetra so neverjeten organ, zakaj ga potem tako ignoriramo?

Bolj kot razumemo svoje telo, bolj verjetno je, da mu bomo zagotovili ustrezno oskrbo in izkazali spoštovanje. Jetra so neverjeten organ in bolj kot se posvečamo skrbi za njihovo delovanje, bolj se nam bo to vrnilo v pozitivni meri. Na žalost pa nas je večina takih, ki svoja jetra zapostavljamo ter ne ščitimo – in tako so izdana od nas samih.

image

Zakaj so tako pomembna

Jetra so največji notranji organ v telesu, ki je odgovoren za približno 500 funkcij. Ta vitalni organ obdeluje vse, kar konzumiramo, vdihujemo ali absorbiramo skozi kožo. Njegova najpomembnejša funkcija je razgrajevanje in odstranjevanje škodljivih snovi. Jetra so kot skladišče, v katerem shranjujemo energijo in vse snovi, ki so bistvenega pomena za naše telo. Ker jetra opravljajo veliko vitalnih funkcij, lahko njihova poškodba vpliva na vse sisteme v telesu.

Kako zvesta vam bodo vaša jetra?

Jetra so deloholik. Delajo vedno in vsak dan, da bi izpolnila svoje obveznosti. Ko pa so na dopustu, je čas za paniko! Zato jih začnite ceniti in jim priskrbite razstrupljanje (detoksikacijo), da vam lahko tudi v prihodnje pomagajo.

Čiščenje jeter = čiščenje telesa in hujšanje

V avtu redno zamenjamo olje, čas posvečamo tudi spomladanskemu in jesenskemu čiščenju stanovanja, vendar skoraj nihče od nas ne skrbi za redno čiščenje telesa. Čiščenje jeter je eden izmed najboljših načinov, kar je potrjeno tudi s strani prehranskih strokovnjakov, pri izgubi odvečne teže. Ne zavedamo se, da imajo jetra tudi zelo pomembno vlogo pri razgrajevanju maščob! V vsakem primeru so skorajda enako pomembna pri procesu izgube teže, kot sta pomembna želodec in črevesje. Jetra proizvajajo žolč, ki je pomemben pri razgrajevanju maščob – zato, če ste resni v svojih namerah in ste res posvečeni hujšanju in izgubi teže, mora čiščenje jeter postavi vaša prioriteta!

Če odpovejo jetra, se poslovite od telesa!

Z razstrupljanjem telesa boste razstrupili celotno telo, zato je logično, da začnete prav z razstrupljanjem organa, ki je odgovoren za pravilno delo celotnega organizma. Jetra so kot čistilna naprava in so lahko v strupenem okolju precej preobremenjena. Pomembno je, da jih čim manj obremenjujemo z nezdravim življenjskim slogom, slabo prehrano, stresom, alkoholom in kajenjem.

Ko se lotite detoksijacije jeter, boste čutili neverjeten učinek. Čista jetra bodo omogočila, da vaše telo zopet zadiha z energijo, zagotovila bodo moč, da boste bolj produktivni in da boste lažje opravljali vsakodnevna opravila.

Global Healing Center pravi, so jetra organ pretvorbe. To pomeni, da nam omogočajo, da spremenimo eno snov v drugo. S čiščenjem jeter bomo telesu omogočili pravilen pretok hranilnih snovi in bistveno povečali energijo. Ne samo to - če odstranimo strupe iz telesa, očistimo tudi kožo, ki postane bolj čista in sveža.

 

Bi radi poskrbeli za svoja jetra na naraven način?

Hepafar je prehransko dopolnilo za razstrupljanje jeter in regeneracijo jetrnih celic. Če uživate alkohol, mastno in v naprej pripravljeno hrano, se premalo gibate in premalo spite, ste pod stresom, ali pa uživate zdravila, vam resno svetujemo, da premislite o prehranskem dopolnilu Hepafar, ki posledice teh razvad uspešno odpravlja.

Izdelek lahko jemljete neprekinjeno ter svojemu najpomembnejšemu organu posvetite skrb, ki si jo zasluži.

Ne pozabite, zamaščenost jeter upočasnjuje delovanje organizma, mi pa lahko opazimo probleme s povečano telesno težo, padcem odpornosti, slabšim počutjem itd. Če imate težavo z izgubo kilogramov kljub dieti, ali s preveč maščobami okoli pasu, je Hepafar izdelek, ki ga skoraj zagotovo potrebujete.