Kako jetra določajo, kdaj boste šli na stranišče

Se vsak dan zbujate med 1. in 3. uro ponoči? Morate obiskati stranišče? Če mislite, da gre za naključje, se motite. Vaše telo, pravzaprav jetra, vam želijo s tem nekaj povedati. Razkrivamo, zakaj se zbujate ob tisti uri in zakaj obiskujete stranišče. 

image

Morda mislite, da zato, ker ste pili zvečer, vendar vzrok za vaše nočne sprehode ne tiči v tem. Nočni obiski stranišča razkrivajo precej več kot le to.

Po tradicionalni kitajski medicini ima vsak organ svoj del dneva, v času katerega vam bo sporočil, ali je z njim vse v redu. To je čas, ko je organ najbolj aktiven – takrat je na vrhuncu delovanja.

To je ura za jetra!

Čas za jetra je ravno od 1. do 3. ure zjutraj, torej v času, ko pogosto hodite na stranišče. Če se torej zbujate ravno v tem času, potem to pomeni, da vam vaša jetra želijo sporočiti, da imajo preveč dela oziroma po domače rečeno, preveč toksinov ste vnesli v svoje telo, vaša jetra pa ne zmorejo predelati vsega.

To je čas, ko se vaša jetra čistijo, saj odstranjujejo odvečne, nevarne materiale iz krvi.

Tudi če ne pijete alkohola, ne pomeni, da ne obremenjujete jeter

Če mislite, da lahko jetra obremenite »samo« z alkoholom, se motite. Že dolgo ne velja več, da je za obremenjena (ali pa celo zamaščena) jetra kriv alkohol.

Jetra obremenjujete tudi z nezdravo hrano, zlasti z mastno, predelano ali slano hrano, kajenjem, tudi stresom. Jetra odražajo tudi čustveno plat vsega, kar se dogaja v vašem telesu. Predstavljajo namreč stres, frustracije in nezadovoljstvo.

Če vas torej stres nenehno spremlja, potem vaša jetra poskušajo rešiti na svoj način vaše težave – sredi noči.

10-krat hitreje do rezultatov

Zato pomagajte svojim jetrom, da se bodo lažje kosala z vsakodnevnimi izzivi. Sensilab priporoča izboljšano formulo Hepafar, ki vsebuje učinkovine, ki imajo 10-krat močnejši učinek.

Hepafar forte vsebuje patentirano obliko pegastega badlja (silibin). Ker pa vaša jetra pegasti badelj težko izkoristijo, smo ga obdali s fosfolipidi, ki si jih lahko predstavljamo kot mikroskopsko oljno kapljico.

To omogoči, da vaša jetra pegasti badelj 10-krat bolje izkoristijo in si s tem zagotovijo 10-krat močnejši učinek v primerjavi z drugimi izdelki.

V paketu Hepafar smo dodali tudi napitek Hepafar fibers. Gre za vlaknine akacije, ki nase vežejo toksine in holesterol, ki so jih jetra med čiščenjem izločila. Vlaknine tako poskrbijo, da se toksini uspešno in dokončno izločijo iz telesa ter tako preprečujejo zamaščenost jeter.

Izbrani izdelki za vas