»Zaradi težav s ščitnico sem pridobila kar 15 kilogramov!«

Mariborčanka Jožica Kovačič je bila celo življenje vitka. Pred 8 leti pa se je njeno življenje postavilo na glavo: zaradi težav  s ščitnico je pridobila kar 15 kilogramov. Danes je znova enake postave in teže kot pred težavami s ščitnico. Kako je premagala težave?

image

Vse se je začelo pred 8 leti. Pridobila je kar 15 kilogramov, počutila se je izredno slabo, bila je pogosto živčna in imela težave s tresočimi rokami in nespečnostjo.

Odpravila se je k zdravniku, ki je na podlagi krvnih testov ugotovil nepravilno delovanje ščitnice. Dobila je zdravilo, ki pa ji, pravi, ni pomagalo pri težavah v celoti. Dalje je iskala rešitev za znova normalno življenje.

Pozitivni učinki že po 1,5 mesecu

»V začetku letošnjega leta mi je prijazna svetovalka v trgovini Sensilab misli Zdravo v Mariboru priporočila TiroLux. Že po mesecu in pol se je moje počutje občutno izboljšalo, tudi moja teža se je začela zmanjševati. Ob rednem jemanju TiroLuxa danes težav praktično ne občutim več

Prehransko dopolnilo TiroLux je naravni izdelek, ki daje podporo ščitničnim hormonom in normalnemu delovanju ščitnice.

Vsebuje naravne sestavine, ki podpirajo delovanje ščitnice in tako pomagajo pri delovanju ščitničnih hormonov, presnovi, obenem pa zagotavljajo energijo, zmanjšujejo utrujenost ter prispevajo k učinkoviti prilagoditvi na stres.

Priporoča ga tudi vam

Upokojenka Jožica priporoča TiroLux vsem, ki imate »težave s ščitnico in nenadzorovanim pridobivanjem teže, ljudem, ki imajo težave s slabim počutjem, nervozo, nespečnostjo in tistim, ki so pogosto utrujeni«. 

Ob nakupu 3 škatlic vam 1 škatlico podarimo in še pokrijemo strošek dostave! Prihranite kar 19,80€!