Jutranji ritual za božansko kožo

Po lepotnem spancu je jutro ključnega pomena za nego vaše kože. Zakaj? Koža se čez noč spočije in regenerira dvakrat hitreje kot čez dan, podnevi pa mora kljubovati neštetim zunanjim vplivom, od  suhega zraka do izpuhom v ozračju. Kakšen pa mora biti jutranji ritual, da bo koža izgledala božansko skozi celoten dan?

image

Prvi korak: ČIŠČENJE

Med spanjem se na koži nabere veliko bakterij, zato je zelo pomembno, da svoj ritual pričnete s čiščenjem. Kožo očistite s toplo vodo, pri tem pazite, da voda ne bo prevroča ali premrzla- ta namreč izsuši kožo. Nato jo obrišite z brisačo, ki jo namenite samo za čiščenje obraza.

Odstranite odmrle celice

Brisača je odlična za nežen piling obraza. Kože ne poškoduje in je ravno pravšnja za vsakodnevni piling. Priporočamo, da manjšo brisačo potopite v vodo, jo ožamete in nato z majhnimi krožnimi gibi začnete z masažo obraza. Tako ne boste samo odstranili odmrle celice, ampak boste tudi spodbudili cirkulacijo in zmanjšali jutranjo otekanje obraza.

Preverite UNDO kremo za 24 urno zaščito obraza (klik spodaj):

image

Voda, voda, voda!

Dan začnite s kozarcem vode! Voda bo splaknila toksine iz vašega telesa, v kombinaciji z limono in medom pa bo poskrbela čudovit sijaj na vaši koži, oskrbela pa vas bo tudi z vitaminom C, ki vam bo dal dodatno energijo za boljši začetek dneva.

Zaključite s kremo

Izjemno pomembno je, da svoji koži nudite ustrezno zaščito, ki bo varovala kožo pred neštetimi zunanjimi vplivi. Vsi zunanji vplivi namreč tudi pospešijo staranje kože. UNDO krema deluje 24 ur in združuje zaščitno in regenerativno delovanje.

Po 4 tednih UNDO krema dokazano zmanjša gube za 24%, navlaženost kože poveča za 40%, antioksidativen učinek pa kar za 44%.  Združuje popolno 24 urno delovanje, zato ni potrebna uporaba drugih serumov, tonikov in več vrst krem.

NAROČITE SVOJO KREMO (KLIK SPODAJ):

 

image

Izbrani izdelki za vas