3 razlogi, zakaj diete ne delujejo. In – kaj zares deluje.

Na vrhu seznama stvari, ki jih ne všečkamo, so različne diete. Večno odrekanje, večno štetje kalorij, večno sanjarjenje o hrani. In kar nas najbolj jezi je, da sploh ne delujejo! Vas zanima, kaj zares deluje?

image

Torej, omenili smo 3 razloge, zakaj diete ne delujejo. Vedno so isti in njihov rezultat je vedno jo-jo učinek: kilograme pridobimo nazaj, pogosto še več kot prej.

Metabolizem se upočasni (telo manj kuri)

Najhujša posledica običajnih diet je upočasnitev metabolizma. Telo se prilagodi na stradanje tako, da z manj hrane opravi več dela. Kaj to pomeni zame in zate? Enako pojem, hitreje se redim. A-a, to ne bo šlo!

Težko se jih je dolgoročno držati (ne moremo se večno odrekati)

Kdorkoli je bil kdaj na dieti ve, o čem govorimo. »Prepovedana« hrana še nikoli ni tako dišala, kot takrat, ko si na dieti. In, priznajmo si, pri vseh teh kulinaričnih festivalih in čaščenju hrane moraš res biti robot, da se uspeš nadzirati!

Pomanjkanje motivacije (padec energije in brezvoljnost)

Ah ja, ta pa je tesno povezan s prvima dvema. Dieta nas izcuza, ožame, zdela. Komaj čakaš, da boš spet kaj konkretnega lahko pojedel (solata ne šteje, itak) – da ti spet steče kri po žilah. Kot rečeno, telo varčuje z energijo, tako da – »sorry, low battery« (op. p: žal, nizka raven baterije).

Ali sploh kaj zares deluje?

Nekaj, kar pospeši metabolizem, kar vas ne sili v odrekanje in kar vas napolni z energijo – nov AdipoSlim z XXL močjo. Klinična raziskava je pokazala, da v 12 tednih za 50 % zmanjša trebušno maščobo in kmalu po zaužitju za 33 % poveča porabo maščob.

Če to ni kul! AdipoSlim z XXL močjo to doseže s pomočjo 4 naravnih sestavin, ki preprečijo maščobam, da bi se kopičile pod kožo, pospešijo kurjenje maščob in dvigujejo raven energije. Ekstrakti soka rdečih pomaranč, zelenega čaja in kajenskega popra ter vitamin B6. To deluje!