Kako čim več potegniti iz 20-minutne vadbe? Rebeka ve!

Rebeka dobro ve, da je vsakodnevno gibanje pomembno. Sama pravi, da ni velika ljubiteljica različnih vadb in treningov, vseeno pa je našla nekaj, v čemer uživa - odpravi se na bližnji hrib in uživa v družbi same s seboj. »Ravno zato, ker si za te trenutke kar težko vzamem čas, si želim, da imam od njih kar se da veliko - se pravi da se mi vsaj pozna, da migam.«

image

Ponosna sem nase, da sem se končno navadila, da si vzamem čas zase. Ponosna NASE, čas ZASE. Haha, še rima se! Da smo si na jasnem – še vedno premalokrat, ampak vsaj večkrat, kot sicer. Odkar je bila pri meni Metka Albreht (če se še spomnete, pekli sva potico), me je tako zelo motivirala, da sem potem nekaj časa tudi sama redno ob 5.00 zjutraj hodila v hrib, pri nas na sveti Vid. No, zdaj to ne počnem več vsako jutro, počnem pa kar pogosto. Bolje nekaj, kot nič. Čeprav Metka, še vedno leze na Šmarko vsak dan. Tudi, če je dež. Klanjam se takim. Jaz še nisem tam.

Za vse, ki razmišljate enako in bi rade čim bolj izkoristile tudi tistih 20 minut, ki si jih izborite za miganje in bi ob tem rade, da se vam trud pozna na postavi, imam novico iz Sensilaba, s katerim sodelujem že več kot eno leto: z mangovim napitkom BootBurn Active lahko pokurite več kalorij med katerokoli vadbo.Tudi med hitro hojo. Če vas zanima kako, berite dalje.

Seveda se najprej zastavi vprašanje, kako lahko en napitek, ki ima, mimogrede, dober okus, poveča kurjenje kalorij. No, jaz sem to hotela izvedeti. In so mi pri Sensilabu vse lepo razložili: BootBurn STRONG Active so razvili, da bi pomagali ljudem, kot sem jaz (z večnim pomanjkanjem časa, LENOBE NE PRIZNAM), da čim več potegnejo ven iz vadbe, torej da njihovo telo porablja še več maščob – in to tudi več ur po tistem, ko nehajo migati. Kako so to dosegli?

image

BootBurn STRONG Active vsebuje švicarsko inovacijo, posebno patentirano učinkovino Carnipure. Gre za tako imenovano aminokislino L-karnitin, ki poskrbi, da naše telo učinkoviteje porablja maščobe med gibanjem. V kombinaciji z drugimi sestavinami v napitku, ki povečajo tako imenovano termogenezo (kurjenje maščob za pridobivanje toplote), to ponuja super učinke. Če povem iskreno, so me bolj kot razlaga (uf, ti izrazi … L-karnitin, termogeneza …) navdušili učinki.

Na kratko, popijem ga in sopiham v hrib 20 minut – a učinek je, kot da bi sopihala 100 minut. Z njim pokurimo več kalorij, dobimo več energije in kar je še češnjica na vrhu smetane – kurimo več kalorij še 4 ure po končani vadbi, teku, plavanju, hitri hoji ... gibanju, pač. Kako to jaz občutim? Zdi se mi, da sem bolj fit in da z večjo lahkoto najdem čas za miganje. Super občutek!

Tako da, drage moje, jaz sem svoje naredila. Predstavila sem vam ta učinkovit izdelek, na vas pa je, da se odpravite migat!

Gremo, akcija!