Zadnje čase ste se pogosto pregrešili v prehrani. Kako popraviti škodo?

Saj veste, ni pomembno, kaj počnete enkrat na teden, ampak kaj počnete (skoraj) vsak dan. Vsakdo je že kdaj zapadel v začaran krog, ki se začne s »samo še to« ali »samo še danes«. Na eni točki morate reči slabim skušnjavam stop ali se boste znašli z viškom kilogramov in preozkimi oblekami. Ni tako težko, kot se zdi. Preverite!

image

Bili ste na dopustu in ste si malo več privoščili: prigrizkov, piva, koktajlov, poležavanja ... Navsezadnje se samo enkrat živi! Zadnja dva tedna se vam ni ljubilo po nakupih sveže zelenjave, sadja ter polnozrnatega kruha in testenin. In ste šli v menzo. Saj ste si napolnili krožnik tudi s kuhano zelenjavo! Vsak dan nekdo v službo prinese piškote ali čokolado. Temu se je res težko upreti, če je ves čas na očeh. Pa saj pojeste samo nekaj koščkov!

Poznate izgovore, h katerim se zatekamo, da bi se opravičili pred samim seboj, kajne?

Dajmo dopolniti zgornje samoopravičevalne stavke:

  • Navsezadnje se samo enkrat živi – in večkrat zredi! (to dobro veste, saj sicer ne bi brali tega članka)
  • Saj ste si napolnili krožnik tudi z razkuhano zelenjavo! (z bolj malo vitamini in minerali)
  • Pa saj pojeste samo nekaj koščkov – ja, vsaki dve uri! (kalorije ne poznajo šale in se še kako seštevajo!)

Večina med nami vsaj približno ve, kaj je dobro za našo postavo in kaj ne. Tudi če iščemo izgovore, nas na neustrezni življenjski slog opozorijo naslednji znaki: slabša prebava, napihnjenost, otekanje, kopičenje kilogramov, maščoba okrog trebuha, brezvoljnost, slabo počutje, hrepenenje po kalorični hrani, neustavljiva želja, da bi zvečer spraznili hladilnik, volčja lakota …

Več časa kot vztrajamo pri slabih navadah, več toksinov se kopiči v telesu

Ko malce dlje časa pozabljamo na zdravo prehrano, se začnejo različni strupi kopičiti v telesu. Navsezadnje so zelenjava, sadje in polnozrnati izdelki (pa seveda zadostna količina vode) tisti, ki zagotovijo telesu pomembne snovi (vitamini, minerali, vlaknine, antioksidanti, fitohranila …), s katerimi se lahko sproti razstruplja.

Zaradi pomanjkanja vlaknin, se upočasni prebava, kar pomeni, da se strupi dlje zadržujejo v telesu, obenem pa se upočasni tudi limfni sistem, ki je prav tako preobremenjen s strupi (slabe maščobe, beli sladkor, bela moka, aditivi, alkohol, cigarete …). To je tisti sistem »žilic«, ki skrbi za telesno drenažo in za to, da se pretirana količina stoječe vode ne zadržuje v telesu.

Seveda potem vse skupaj »kasirajo« jetra, ki so naš glavni razstrupljevalni organ. Jetra imajo sicer fenomenalno regenerativno moč, ampak ne za dolgo in pod prevelikimi pritiski.

Kaj lahko storite, da se (spet) spravite na zdrave prehranske tirnice?

Ker so vsi ti sistemi »zabasani«, morate najprej poskrbeti za razstrupljanje telesa. Le tako se boste rešili zabuhlosti, otekanja, ljubezenskih obročkov okrog trebuha in slabega počutja. Dvignila pa se vam bo tudi motivacija za bolj zdrave prehranske odločitve. Kako?

Najhitrejša pot, ki je prepričala na deset tisoče uporabnikov, je drenažni napitek WaterOut XXL. Z vrhunskimi naravnimi učinkovinami klinično dokazano za 27 % poveča izločanje odvečne vode (in z njo toksinov) iz telesa in za 60 % zmanjša zabuhlost. Tako omogoči občutek olajšanja že v nekaj dneh!

Za celostno razstrupljanje telesa smo v paket dodali napitek PsylliSlim z aktivnimi vlakninami, ki očistijo črevesje, poženejo prebavo in poskrbijo za daljši občutek sitosti, obenem pa ne napenjajo! Medtem ko WaterOut XXL učinkuje predvsem na limfni sistem in jetra, bo PsylliSlim pomladil še vaše črevo.

Ker aktivne vlaknine indijskega trpotca (psiliuma) uravnavajo krvni sladkor, zavirajo tudi apetit in preprečujejo volčjo lakoto.

Ta paket bo pomagal tako tistim, ki so že imeli zdravo prehrano, a so malce zatavali, kot tistim, ki bi radi spremenili slabe prehranjevalne navade. Začnite znova!