3 načini, s katerimi preprečite nastanek gubic

Minevanje let ne moremo ustaviti, lahko pa zaustavimo staranje in gubanje kože! Predstavljamo vam 3 najlažje načine, s katerimi boste preprečili nastanek gubic.

image

Spite na hrbtu ali na trebuhu?

Spanje vpliva na vaše počutje, položaj spanja pa na vašo kožo! Če spite na trebuhu ali hrbtu, se vaša koža naguba v stiku s podlago, linije pa ne izginejo, dokler ne vstanete. Te gube pa lahko čez čas ostanejo na obrazu za vedno. V izogib gubam je zato položaj spanja na hrbtu najboljši. Če pa vam to ne ustreza, začnite uporabljati svilene prevleke za blazino in odejo. Veliko ljudi prisega na njih, saj omilijo nastanek gub.

Sončna krema je najboljša zaščita

Dokazano je, da je izpostavljenost kože UV žarkom glavni povzročitelj staranja kože. Sončni UV žarki pa pronicajo tudi skozi oblake, zato je vaša koža tudi v oblačnem vremenu izpostavljena 80% nevarnim žarkom. Pred njimi vas bo sončna krema zavarovala, zato jo uporabljajte dnevno!

Navlažite vašo kožo

Suha koža pospeši nastanek gub in njihov izgled, zato je pravilna nega kože zelo pomembna. S pravo vlažilno kremo bo vaša koža izgledala polna, zdrava in mladostna. Imela bo lep sijaj, linije na obrazu pa se bodo zgladile.

Poskusite kremo proti gubam

UNDO krema je odlična proti staranju kože! Kožo globinsko navlaži, vsebuje pa antioksidante in patentirano učinkovino Undo Complex, ki preprečuje razgradnjo kolagena in spodbuja njegovo nastajanje. Rezultati bodo vidni že v 2 tednih!

Z uporabo UNDO kreme boste povečali čvrstost kože za 17%, navlaženost za 40%, elastičnost kože pa kar za 10%. UNDO krema vam bo ponudila celotno nego, njeni rezultati pa se bodo pokazali tudi v zmanjšanju gub za 25%. Odlični rezultati, kajne?

Naročite svojo kremo tukaj (klik spodaj):


image

Izbrani izdelki za vas