Kako zmanjšati željo po sladki hrani?

Pecivo, piškoti, čokolada, sladoled ... preprosto jih obožujete in jedli bi jih pogosteje, kot je potrebno? Po njih hrepenite in se jim ne morete upreti? Pogosto imate občutek, da vam je »padel sladkor« in da potrebujete novo dozo sladkega – takoj? Sem vam to pozna na teži?

image

Za vzdrževanje zdrave teže se vam ni potrebno povsem odreči sladkarijam! Vas zanima, kakšna je skrivnost ljudi, ki jejo sladkarije, a se ob tem niti malo ne zredijo?

Ste slišali za Gymnema Sylvestre?

Gymnema sylvestre, je rastlina, ki se je v zadnjem času pokazala kot pomembna podpora pri uravnavanju telesne teže. Gymnema sylvestre zavira absorpcijo glukoze iz prebavnega trakta v kri. To pomeni, da zmanjšuje kalorično vrednost zaužitih sladkih pregreh, preprečuje prekomeren dvig sladkorja v krvi in posledično pripomore k uravnavanju telesne teže.

V kombinaciji s popularno zeleno kavo pa deluje dvojno. Namreč, ekstrakt zelene kave je bogat vir klorogenske kisline, ki ima sinergijski mehanizem delovanja: zavira absorpcijo glukoze in pripomore k razgradnji maščobnih zalog, kot vir energije.

Se lahko uprete sladici po okusnem obroku, kepici sladoleda ali koščku čokolade za uspešno opravljeno delo? Če je vaš odgovor nikalen, vseeno pa si želite nadzirati vašo telesno težo, lahko posežete po naravnih kapsulah SlimGo Sugar Blocker, ki zavirajo vsrkavanje zaužitega sladkorja in tako izničijo kalorije sladke pregrehe. Vsebujejo kombinacijo Gymnema sylvestre, bele murve, zelene kave, cimetove skorje, vitamin B in krom, ki skupaj pripomorejo k zmanjševanju želje po sladkem in absorpcije sladkorja.

Odločili smo se z vami deliti še nekaj preprostih trikov za pomoč pri boju proti želji po sladkem.

  • Jejte sadje. Ko začutite željo po sladki hrani, je ne poskušajte na silo zatreti. Na ta način boste obupani in na koncu boste pojedli nekaj nezdravega. Skrivnost je v tem, da vam bo sladkor v sadju zmanjšal željo po sladki hrani in to na zdrav način.

  • Pijte vodo. Namesto sokov in gaziranih pijač, raje pijte veliko vode. Velika količina vode ni samo zdrava odločitev, odlična je tudi za čiščenje telesa, zmanjšuje željo po sladki hrani in drugih brezalkoholnih pijačah.

  • Preverite, kaj kupujete. To je zelo preprosto! Če nečesa nimate v udobju svojega doma, tega ne morete pojesti. Zato je samokontrola velikega pomena, že ko ste v trgovini. Sami s seboj sklenite pogodbo, ki vam dovoljuje nakup le ene sladkarije.

  • Kupujte manjša pakiranja »slabih živil«. Na ta način ne boste pojedli samo manjše količine, vendar boste ta živila jedli počasi, ker veste, da je količina omejena.

  • Napišite načrt. Poskusite ugotoviti, kaj je vaša šibka točka in se dobro pripravite na to, da jo obvladate.

V kolikor želite izgubiti kak kilogram in sladkorju dejansko preprečiti, da se pretvarja v maščobne celine in kopiči v telesu, pa pohitite z naročilom izdelka, ki ima rezultate, potrjene v številnih študijah. Kombinacija z izdelkom Hepafar se uproablja za zmanjševanje obsega trebuha s čiščenjem jeter in zmanjševanjem absorpcije sladkorja.