Kalorije štejejo, ampak jih vam ni treba šteti!

Rezanje ogljikovih hidratov je najpreprostejši in najučinkovitejši način za izgubo telesne teže in to brez neželenega »yo-yo« učinka. Dieto z nizkim vnosom ogljikovih hidratov bi lahko poimenovali tudi »Dieta brez štetja kalorij«. Spoznajte zakaj.

image

1. Ker kalorije štejejo, ampak jih vam ni treba šteti

Na prehrani, osnovani na nizkem vnosu ogljikovih hidratov je najbolje to, da se vam ni treba ubadati s kalorijami. Dovoljena živila lahko uživate v neomejenih količinah. Zato pride do t. i. avtomatične izgube apetita in skladno s tem avtomatično manjšim vnosom hrane. Na dietah z omejevanjem kaloričnega vnosa pa smo skoraj venomer lačni, zato jo hitro opustimo in začnemo jesti še več, kot smo pred dieto.

2. Večja, hitrejša in dolgoročna izguba kilogramov

Upad apetita je tako fantastičen, da ljudje na nizkem vnosu ogljikovih hidratov, glede na posamezne študije, izgubijo tudi po 2-krat do 3-krat več teže v primerjavi s tistimi, ki se držijo zgolj manjšega kaloričnega vnosa.

Dieta z nizkim vnosom ogljikovih hidratov daje odlične rezultate brez bojazni za nastanek t. i. »yo-yo« učinka, ker kalorije štejejo, ampak jih vam ni treba šteti.

3. Več od kilogramov

Na nizkem vnosu ogljikovih hidratov se bodo tudi izboljšali parametri kot so:

  • krvni tlak,
  • raven sladkorja v krvi,
  • holesterol in
  • inzulinska rezistenca.

4. Za dodaten val energije

Res je, dieta z nizkim vnosom ogljikovih hidratov nas, še posebej v prvih dneh, nekoliko utrudi.

Počutimo se bolj utrujeno kot navadno, toda brez skrbi, po nekaj dneh se bo telo »navadilo« in bilo ponovno v polnem teku. Če se ne želite počuti kot »ožeta cunja« na dieti, dodajte prehrani vitamine in minerale za dodaten zagon.

Če nič drugega vam lahko pomagajo kontrolirati povečan apetit, zavirati povečano želje za posamezno hrano in s tem pomagati pri uspehu diete.

5. 10 DAYS Fast Slim (popolni 10 dnevni program)

10 DAYS Fast Slim vsebuje vse kar potrebujete za hitro izgubo odvečnih kilogramov, tudi tistih nekaj, ki se jih nikakor ne morete znebiti. Najbolje pri tem programu je to, da ne gre zgolj za hitro izgubo kilogramov, ampak tudi dolgoročno, brez neželenega »yo-yo« učinka.

6. Kaj vsebuje?

-3 prehranska dopolnila:

  • Kapsule A - Drainer - telo razstrupljajo, iz njega odvajajo odvečno vodo in ga tako pripravijo na proces intenzivnega hujšanja,
  • Kapsule B - Glucose Balance - uravnavajo nivo krvnega sladkorja, kar prepreči nenaden napad lakote, in spodbujajo razgradnjo maščob ter tako pospešijo izgubo odvečnih kilogramov,
  • Kapsule C - Metabolism Support - zavirajo vsrkavanje zaužitih maščob, pospešijo topljenje maščobnih oblog in pripomorejo k izjemnim rezultatom v le 10 dneh!

-Popoln jedilnik z 4 jedmi za vseh 10 dni

-Vadbeni program

-Škatlico za shranjevanje kapsul

-Priročnik z nasveti