Kapsule, ki delujejo že prvi dan!

Če želite izgubiti nekaj kilogramov in veste, da bo sprememba v prehrani in gibanju prevelik zalogaj zaradi vsakodnevnega tempa, potem morate nujno prebrati, kaj nam je zaupala Janja Majhen, svetovalka v trgovini Sensilab misli Zdravo.

image

Kapsule Slimmium začnejo delovati z dnem, ko jih začnemo jemati, pravi Janja Majhen, svetovalka v trgovini Sensilab misli Zdravo. 

V hudem tempu, ki ga doživljamo vsak dan, se nam pogosto zgodi, da se na naših krožnikih znajde kaj, kar se ne bi smelo. Zlasti tisti slabi ogljikovi hidrati, ki imajo visok glikemični indeks, nam pojasnjuje Janja Majhen. »Zanje je značilno, da nasitijo le za kratek čas, telo pa njihove energije ne porabi v celoti, zato se ta kopiči v obliki maščobnih blazinic,« nam razloži. Torej, ravno nasprotno kot dobri ogljikovi hidrati.

Slabe maščobe ovirajo postopek hujšanja

Podobno je pri maščobah. »Maščobe oziroma maščobne kisline dajo pri razkroju veliko energije, zato se nalagajo na različnih mestih telesa kot energijske zaloge. A pozor, paziti moramo, katere maščobe vsebujejo živila, ki jih uživamo, ali gre za dobre ali slabe. Dobre so na primer nepogrešljive pri uspešnem hujšanju,« izpostavlja Janja, ki dodaja še, da je zaradi pomanjkanja časa in znanja glede živil priporočljivo, da se obrnemo na dodatno podporo, »ki lahko precej ublaži posledice nepravilne prehrane«.

Za lepo postavo in veliko zdravja priporoča:

Izpostavi kapsule Slimmium, ki blokirajo absorpcijo slabih ogljikovih hidratov in slabih maščob, kar pomeni manj nalaganja maščobnih oblog, ravnovesje hormonov, zadostno hidracijo mišic in pravilno razmerje med mišično in maščobno maso – »lepo postavo in veliko zdravja«.


Slimmium kapsule delujejo takoj!

»Delovati začnejo z dnevom, ko jih začnemo jemati, vendar jih je potrebno jemati nekaj časa, da se z njimi doseže želen učinek. Za optimalen učinek neredno jemanje kapsul oziroma samo v primerih, ko mislimo, da jemo nezdravo, ni priporočljivo. Zelo na kratko: prehranska dopolnila zapolnjujejo vrzeli, ki jih naredimo z napačno prehrano. Ker to počnemo konstantno, morajo biti dopolnila kot ščepec začimb na vsakem krožniku. Učinek je lahko takojšen ali dolgoročen, v vsakem primeru pa z dopolnili dolgoročno izboljšujemo kakovost zaužitega, s čimer zmanjšujemo posledice naših napak.«

Kaj je prednost kapsul?

Glavna naloga Slimmium kapsul je blokiranje absorpcije kalorij – zaužijemo jih pred glavnima obrokoma. Tako je naše telo pripravljeno na blokiranje kalorij, ki jih nato vnesemo.

Kapsule vsebujejo inovativno formulo, ki delujejo na telo, kot da bi zmanjšali količino zaužitega sladkorja, količino zaužite slabe maščobe, in kar je najboljše: z njimi boste tudi aktivno topili maščobe.

Kaj lahko pričakujete s Slimmium kapsulami?

Janja nam iz prve roke pove, da je nad Slimmium kapsulami ogromno navdušenja in zadovoljnih strank: »Po enem mesecu smo dobili ogromno pozitivnih povratnih informacij. Stranke so izgubile prve kilograme in centrimetre okoli bokov, stegen in trebuha. Je pa seveda od telesne sestave posameznika odvisno, koliko. S strani strokovnih svetovalk Sensilaba je vedno priporočeno, da si stranka izmeri telesno sestavo pri nas, tako ji lažje svetujemo kombinacije izdelkov iz linije Slimmium, saj lahko tako tudi hitreje pričakuje rezultate.«

Uporabnice, ki so jemale kapsule, so ob vsakodnevnem jemanju Slimmium kapsul:

  • izgubile kilograme,
  • zmanjšale obseg pasu, bokov in stegen.