V 2 mesecih kar 10,5 kilogramov manj!

Težko bi opisali, kako vesela je bila Miloševič Šumak, ko je stopila na tehtnico. Ta ji je pokazala kar 10,5 kilograma manj kot 2 meseca nazaj, ko je začela hujšati s Slimmium programom. Katja je tudi zmagovalka Slimmium izziva. Bravo, Katja!

image

Katja priporoča izdelek WaterOut, saj so vidni rezultati že po nekaj dneh!

»Dosegla sem veliko. Izgubila sem 10,5 kilogramov in sem več kot zadovoljna. Počutim se fantastično, imam več energije,« nam zaupa Katja. Katja je s pomočjo Slimmium programa zmanjšala delež telesne maščobe, in sicer z 47,5 na 42,5 ter znižala raven visceralne maščobe (to je maščoba v trebušnem predelu) z 11 na 9. Ob prvem tehtanju ji je tehtnica pokazala 115,7 kilogramov, ob zadnjem pa 105,2 kilograma, tako da dvoma o zmagovalki v Slimmium izzivu ni bilo

V Slimmium izdelke se je dobesedno zaljubila: obožuje jih, ker so narejeni na naravni bazi, poleg tega pa imajo, pravi, prav vsi izdelki res dober okus. »Priporočam jih vsem, ki si želijo doseči dobre rezultate pri hujšanju,« pravi.

Tu je njena zgodba o uspehu - izgubi kilogramov, ki si jo je tako želela (klik za ogled videa)!

Katja prisega na WaterOut!

Eden od njenih največjih ljubljencev pa je napitek WaterOut, ki ga uporabljamo za odvajanje odvečne vode iz telesa. »Priporočala bi ga vsem, ki bi se radi razstrupili in odvedli čim več vode iz telesa,« svetuje črnolaska. Da WaterOut resnično deluje – da iz telesa odvede več kot četrtino odvečne vode in pripomore k opazni izgubi kilogramov že v nekaj dneh, je potrdila tudi klinična študija.

Katja, ki ji je Slimmium popolnoma spremenil življenje, priporoča Slimmium WaterOut tudi vam, še zlasti, če:

  • ste preizkusili že ničkoliko diet, a pravega rezultata ni bilo
  • nimate vsak dan časa obiskovati telovadnic in fitnesov
  • si resnično želite shujšati
  • želite opazne rezultate že v nekaj dneh

Če ste na zgornje vprašanje odgovorili vsaj 2x pritrdilno, potem vam priporoča napitek WaterOut! 

Slimmium izziv je potekal od konca aprila, v njem pa je sodelovalo 7 deklet, ki so hujšale s pomočjo Slimmium izdelkov.