Na hujšanje bolj vpliva, KDAJ jeste, kot pa KAJ jeste

Če želite shujšati, pozor: hujšanje je uspešno le, če vnašamo kalorije v času, ko smo aktivni, kažejo študije. 

image

Zadnje ugotovitve ameriških strokovnjakov so naravnost presenetljive: na hujšanje bolj vpliva, KDAJ jeste, kot pa KAJ jeste. Da bi shujšali, morate jesti v času, ko ste aktivni. To ne pomeni, da morate preždeti cel dan v telovadnici, temveč gre za čas, ko smo na nogah.

Saj veste, če boste zvečer, se bodo kilogrami pridno nalagali in rezultat bodo nove in nove maščobne obloge na mestih, kjer si jih najmanj želimo.

Če boste jedli ob napačnem času, pričakujte ekstra kilograme!

Izsledki raziskave kažejo, da je hujšanje izredno učinkovito, če vnesemo kalorije čez dan, torej ko smo aktivni in pokonci. Dalje, raziskava kaže, da obroki ob napačnem času ne bodo prinesli izgubo teže, četudi bo šlo za manjši vnos hrane.

Zato – ne osredotočajte se toliko na to, kaj pojeste, ampak kdaj pojeste. Jejte večkrat na dan manjše obroke. Predvsem pa zradirajte nočne prigrizke, ki vam delajo največ škode.

Razvili učinkovito formulo za hujšanje

Druga skupina strokovnjakov pa je razvila formulo, po kateri lahko jeste isto hrano in shujšate. Če boste ob njihovem triku jedli manj, boste izredno shujšali, sporočajo. Razvili so naravno mešanico patentirane učinkovine ID-Alg, ki vsebuje izvlečke iz rjave morske alge in grozdnih pešk. Ta dokazano zatira delovanje encimov, ki skrbijo za razgradnjo maščob in škroba. Njihov test je potrdil, da ta učinkovina za vsaj 50% zmanjša delovanje teh encimov.

Kaj to pomeni? Mešanico so ponudili ženskam, ki so brez spremembe življenjskega sloga in brez telovadbe izgubile v povprečju za 3,6 kilograma, izgubile 2,3 kilograma maščobe ter zmanjšale obseg pasu za 2,4 centimetrov, bokov za 1,7 in stegen za 0,9 centimetrov.

Ženske so bile presenečene ... Poglejte, zakaj!

Ugotovili so še, da ta patentirana učinkovina najbolje deluje v kombinaciji s cejlonskim cimetom, ekstraktom listov rdeče vinske trte, kroma, vitamina B3 in cinka.

Ko so ženske zaužile to njihovo kombinacijo, se je njihovo telo odzvalo, kot da bi:

  • zmanjšale količino zaužitega sladkorja in
  • zmanjšale količino zaužite maščobe.

In hkrati:

  • zmanjšale napade sladkorja, ki je bil kriv za njihove nenehne napade lakote, in
  • aktivno topile maščobo.

2 na dan sta dovolj, da se poslovite od maščobnih blazinic

To izredno učinkovito mešanico najdete v Slimmium kapsulah, ki imajo klinično dokazano delovanje. 2 kapsuli na dan sta dovolj, da se znebite maščobnih blazinic. Vzemite jih z 2 dl vode pred glavnima obrokoma.