Klemen Bunderla čisti jetra!

Da, tudi Klemen Bunderla – Bundi se je odločil, da nekaj stori glede svojega zdravja in boljšega telesnega počutja, ker se mu »full« dogaja in si ne more privoščiti bolniške. Čeprav je bil sprva skeptičen, sta ga sodelavka in naša strokovna svetovalka Tea prepričali, da je razstrupljanje jeter pravi začetek. Spodaj si lahko preberete pogovor.

image

Zadnje čase sem zelo obremenjen, kar dosti pod stresom, se mi ful dogaja, in sem sklenil nekaj storiti za svoje zdravje, da bom še naprej v fit in top formi. Sodelavka mi je povedala, da je najbolj pomembno, da razstrupim svoja jetra. Ne vem, če me samo malo heca. Je to res?

Prav ste se odločili, zdravje jeter je res izjemno pomembno. Jetra so drugi največji organ in njihova poglavitna funkcija je uspešno razstrupljanje celotnega telesa.

Joj Tea, saj še nisem toliko star. Se lahko tikava? 

Seveda. (smeh) Predstavljaj si, da so jetra kot filter, preko katerega gre vse, kar zaužiješ. Jetra so odgovorna, da iz telesa izločajo strupe in odpadne snovi, ki obremenjujejo delovanje telesa. Poleg tega pa so tudi pomembno skladišče, za mnoge hranilne snovi, kot so vitamin A in B12 ter železo.

Ok. Veš kaj me zanima, zakaj jetra postanejo zapacana?

Na prvem mestu je izdatno uživanje hrane bogate z ogljikovimi hidrati in maščobami, na primer testenine s smetanovo omako, pica, ocvrta hrana, pa sendviči, ki so pogost spremljevalec natrpanih urnikov.

Uhh ja, sendvičev je res precej.

Tudi zdravila, pogosto uživanje alkohola in kajenje negativno vpliva na delovanje jeter, kar vodi v njihovo preobremenjenost.

Aha.. A me vi slučajno na skrivaj opazujete? (smeh) Smeh je pol zdravja, druga polovica pa so zdrava jetra. Veš kaj me še zanima, kako se kaže preobremenjenost jeter, kako naj vem, ali imam obremenjena jetra?

Čutimo predvsem slabo počutje in utrujenost. Na predelu trebuha se prične nabirati maščoba, poveča se tudi obseg pasu. Kadar so jetra zelo obremenjena se poviša tudi raven holesterola in trigliceridov v krvi, nastopi lahko celo diabetes. Skratka, pomembno je da poskrbiš za redno razstrupljanje jeter.

Nič kaj vesele novice. Preventiva je torej ključ do zdravja. Imate res nek super program ravno za to?

Res je. Za celovito razstrupljanje in regeneracijo jeter smo pripravili 30-dnevni Liver Detox program, ki ima izjemno dnevno-nočno delovanje.

Paket združuje kombinacijo 7 naravnih izvlečkov, med drugim pegasti badelj, artičoko in kurkumo, ki pripomorejo k celovitemu razstrupljanju jeter. Paketu smo dodali tudi knjižico z jasnimi navodili in recepti za 30-dnevni program.

Pa bom tudi sam razumel knjižico in navodila?

Seveda, poleg je priložena tudi škatlica za shranjevanje kapsul. Vse boš brez težav razumel.

Odlično, potem bom en paket kar naročil. Kdaj ga lahko pričakujem?

Velja Klemen, paket bomo danes poslali in jutri ga že dobiš. Ker pa vem, da je začetek razstrupljanja lahko težavno se bom jutri oglasila pri tebi, da ti natančno razložim kakšen bo potek. Velja?

Odlično, me boš malo za »rokico« držala?

Malo, ja. (smeh)

Povej mi še, kavo lahko pijem na razstrupljevalnem programu?

Ja, ja, lahko. Kava je zaželena na detox programu.

Spletni kupci lahko izkoristite akcijo ob nakupu 30 DAYS Liver detox, 2x Hepafar brezplačno, ki vsebuje: 

  • Kombinacijo skrbno izbranih naravnih ekstraktov
  • Tri prehranska dopolnila
  • Knjižico s priporočili, recepti in navodili za uporabo
  • Priročno škatlico za enostavno shranjevanje in odmerjanje kapsul
  • Opcijsko dodatno e-podporo