Klemen Bunderla: na pomoč so mu priskočile sodelavke!

Opravili smo prvi pogovor s Klemnom Bunderlo med razstrupljanjem. Gre mu »lažje« kot med prvim razstrupljanjem, čeprav močno pogreša določena živila. Za motivacijo in dobro voljo so mu v pomoč priskočile sodelavke, ki se razstrupljajo skupaj z njim.

image

1. Kakšno je tvoje trenutno počutje? Je tokrat hujše ali lažje? Kdaj pričakuješ izboljšanje?

Dobro, da ste me dobili na dan, ko sem dosti spal, tako da sem SUPER! Tokrat je lažje. Že zato, ker sem kakšno dobro navado ohranil še od lani, pa tudi zato, ker imam letos kar nekaj sodelavcev, ki se razstrupljajo z mano. No, če sem iskren, sodelavk. Očitno se moški težko odrečejo pivu po službi.
Izboljšanje pa je ... Stabilno, hehe. Ni slabo, se moram pa opominjati, ko grem kar avtomatično v trgovini do "prepovednih" polic ali pa npr. do kavomata z instant napitki ... Drugače pa vse BP!

2. Slanim prigrizkom, ki jih obožuješ, si se moral odpovedati. Povej, si se na razstrupljanje pripravljal že kaj prej ali si en dan pred začetkom razstrupljanja še veselo grickal čips? Mislimo si, da je v razstrupljanje pametno iti taktično.

Ja, kot veste, sem že teden pred razstrupljanjem začel izločevati mastno, predelano slano hrano, sladkor, pšenico, morske sadeže ... Joj, slednje tako pogrešam. Alkohol sem popolnoma izločil že par dni pred tem in morem reči, da opažam, kako se na vseh dogodkih že skoraj posiljujejo s pijačo.
Pa da priznam še nekaj - še preden sem pa začel izločevati vse to, sem šel še v restavracijo s hitro prehrano. Ja, no ... Tudi, ko sem nehal jesti meso, sem šel še zadnjič na pico s šunko, pa sem potem zdržal 20 let oz. sem še vedno na tej poti.

Klemen Bunderla se razstruplja z izdelkom 30 DAYS Liver Detox, ki nudi dnevno in nočno čiščenje jeter

image

Klemen se med razstrupljanjem veliko giba. Zelo rad se odpravi na tek s svojo psičko. 

3. Jedilnik imaš predpisan. Mnogi, ki so bili na podobni dieti, pravijo, da so bili na začetku precej lačni. Je tudi tebi nenehno krulilo v želodcu?

Jedilnik si itak prilagajam glede na to, koliko obveznosti imam, kje sem in kaj lahko nesem s seboj. Kruli mi pa nič več kot sicer. Glede na polnovredne obroke se to res ne bi smelo dogajati. Če sem pa kakšno uro na dan malo lačen, pa tudi ne bo konec sveta. Se mi zdi, da smo res postali razvajeni in da moremo takoj skočiti, ko malo zakruli.
Za krizne trenutke se pa da narediti, redkeje tudi nabaviti, zdrave prigrizke. V pečici pečeni ohrovtovi listi, ki postanejo odličen čips, dodaš samo malo himalajske soli in taraaa.

4. Katera hrana na jedilniku ti je najbolj okusna in kako poskrbiš za zdrave obroke med razstrupljanjem – mnogi pravijo, da ne morejo jesti zdravo, ker so v službi.

Puding iz chia semen je vrhunski. Jaz ga sicer pustim čez noč v hladilnik, ker postane bolh gost, mogoče pol žličke medu za sladilo ali pa merico proteinov iz bio kakava, pa je vrhunska sladica. Za namen razstrupljanja sem si v The priskrbel prav take, ki so brez umetnih barvil in arom, dodane je le nekaj stevie.

image

Vsak dan preživi v fitnesu, ogromno se giblje, kar mu prinaša tudi dobro voljo. 

5. Za zdrava jetra je pomembna tudi redna telesna aktivnost. Kako skrbiš za ta del med razstrupljanjem?

Hja ... Če odmislim plesne vaje za nov muzikal in skakanje po odru med Bunderla&Godler šovom, sem v bistvu vsak dan na fitnesu, tečem s psičko, skratka, ogromno gibanja in veliko dobre volje.
Kot rečeno, če imaš par kompanijonov, ki se razstrupljajo s tabo, je veliko lažje in zabavno. Povemo si, kaj je kdo malical, kaj mu ne gre, kaj mu je fino in kolikokrat koga skooooraj zanese na stranpota, hehe. Super je! Ne vem, kaj še čakate!

Na 30-dnevno razstrupljanje se lahko še vedno prijavite! Mi smo že začeli, pridružite se nam!

Vaša vstopnica za 30-dnevno razstrupljanje: PRIJAVA >>