Prazna košarica?
Verjetno zato, ker si še niste ogledali naše najnovejše ponudbe
Sensilab za svoje spletne strani uporablja piškotke, ki ne shranjujejo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so morda že nameščeni. Z nadaljevanjem uporabe naših spletnih strani soglašate z njihovo uporabo.
Kontaktirajte nas prek spleta ali pokličite na 0590 82 770
100% garancija na zadovoljstvo
Brezplačna dostava nad 49,99 €
Vedno večkrat slišimo, da je kokosov sladkor boljši od navadnega belega sladkorja. Preverili smo, kje se pojavljajo največje razlike in zakaj bi v svoj vsakdanjik morali vključiti kokosov sladkor.
Kokosov sladkor ali sladkor kokosove palme je pravzaprav nadomestek rafiniranega sladkorja. Prva razlika, ki jo lahko opazimo je v sami barvi in strukturi sladkorja.
Druga razlika pa je v tem, kako ga pridelujejo. Pri Vegalife se zavzemamo za to, da spremljamo celoten proces pridelave in zato 100% poznamo naše izdelke – od začetka pa do konca.
Vegalife Kokosov sladkor je pridelan iz sapa – to je sladka, karameli podobna tekočina, ki teče iz kokosovih cvetov. Sap pobirajo na 3 ure, kar pomeni, da je vedno svež ter ohranja svojo strukturo brez dodajanja nepotrebnih kemikalij. Njegova barva je prav iz tega razloga svetlejša. Ob nenehnem mešanju in rahlem segrevanju se sap oblikuje v manjše kristalčke in tako nastane kokosov sladkor.
Da. Ker našemu kokosovemu sladkorju ne dodajamo nobenih kemikalij, smo lahko prepričani, da je ta sladkor primeren tudi za diabetike. Zaradi počasne pridelave in rednega nabiranja sapa lahko v procesu pridelave kokosovega sladkorja vzdržujemo glikemični indeks 35.
Vegalife Kokosov sladkor lahko uporabljate na enak način, kot ste do sedaj uporabljali rafinirani sladkor. Razlika je v tem, da sedaj veste, kaj ste vsuli v svojo skodelico kave ali v svojo najljubšo sladico.
Palačinke brez jajc
ima kokosov sladkor zaradi počasne pridelave podoben okus kot karamela, kar vašim jedem doda še posebno omamen okus, uporabljate pa ga lahko popolnoma brez slabe vesti.
Morda bi vas zanimalo