Kolagen: Ključ do mladosti

Jasno nam je, da je za lepoto pomemben, vendar se ne poglabljamo zakaj. Nega proti staranju ima prav gotovo več odtenkov: pitje vode, dobro spanje, kreme proti gubam, zdrava prehrana in različna dopolnila, od vitaminov do … kolagena. Pa smo spet tam. Da ne bo preveč zapleteno, naj povem, da je gospod Kolagen tisti, ki poskrbi za elastičnost v organizmu, ne le elastičnost kože, temveč tudi sklepov. Brez tega postanemo torej manj gibčni in izgledamo starejši. Če imate denimo občutek, da vse visi navzdol (in seveda ne govorim le o obrazu), potem je prav gotovo tako, da vam primanjkuje kolagena.

image

Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu, protein, ki daje oporo in obliko. Po 20. letu se proces nastajanja kolagena v telesu upočasni kar za en odstotek letno, kar pomeni, da smo pri štiridesetih izgubile že tretjino kolagena. Tako je, drage moje, prav ste prebrale. Pomembnosti kolagena se zavedamo potrošniki in industrija, zato je na voljo kup izdelkov s to beljakovino. Eden izmed teh je Undo Collagen Drink, ki ga ponuja Sensilab, v prašku, vrhunski naravni morski kolagen tipa I z dodatkom vitamina C, ki zagotavlja pospešeno tvorjenje kolagena v telesu. Osvežilen napitek, ki zagotovi idealno kožo odznotraj.

Rešitev je UNDO Collagen Drink

UNDO Collagen Drink v vsaki vrečki združuje 5000 mg edinstvene patentirane in znanstveno potrjene učinkovine Naticol® HPMG – morski kolagen tipa I, s 60 mg vitamina C in 1000 mg ekstrakta borovnic z izjemnim antioksidativnim delovanjem. Gre za pripomoček, ki zavira nastanek gub ter občutno poveča elastičnost in prožnost kože. Najbolje je, da si ga privoščite zjutraj in zvečer ter same testirate spremembe v telesu, kot so denimo boljše stanje kože, bolj čvrsti nohti in bolj sijoči lasje. Naj še dodam, da znajo imeti vsi napitki s kolagenom prav slab okus in jih je zato težko piti; ta ima odličen okus borovnice brez neprijetnega priokusa morskega kolagena.

Kakšni so učinki kolagena?

Prvo, kar boste opazile, so trši nohti, kasneje pa bodo tudi gubice okoli oči zmanjšane. In potem? Odvisno od vas, koliko boste vztrajale in koliko boste pridne. Jaz sem, zato se tudi počutim vsak dan bolje!