UNDO Collagen – preprosto najboljša pot do bolj gladke kože

Včasih odločitev za kolagensko prehransko dopolnilo, ki bo kar najbolje izpolnilo naša pričakovanja, ni najlažja. Izbira je velika in trg je zasičen z najrazličnejšimi izdelki, ki obljubljajo večno mladost. A kako poiskati prav tistega, ki bo vaši koži nudil najboljšo nego, najučinkoviteje poskrbel za njeno elastičnost in najhitreje zmanjšal gube?

image

Kolagen – najboljši prijatelj mladostnega izgleda!

V zadnjih letih zanimanje za kolagenska prehranska dopolnila skokovito narašča. Kolagen je s 30 % najbolje zastopana beljakovina v človeškem telesu in služi kot pomemben gradnik kože, sklepnega hrustanca, vezivnih tkiv in mišic. Koži nudi oporo in prispeva k njeni elastičnosti.

Naša koža je v zgodnji mladosti gladka in napeta zaradi visoke koncentracije kolagena in hialuronske kisline. Žal pa se že v začetku dvajsetih let začne zmožnost telesa za njuno proizvodnjo manjšati, kar lahko opazimo ob pojavu gubic ter suhe in puste kože.

UNDO Collagen Drink upočasnite staranje kože s pomočjo znanosti

Ker je naš cilj gladka in elastična koža, pri izdelavi UNDO Collagen Drink uporabljamo patentirani hidrolizirani morski kolagen tipa I (Naticol®) v peptidni obliki. Kolagen tipa I je namreč najbolj zastopan kolagen v koži in peptidna oblika prispeva k izboljšani kakovosti kože, las in nohtov. UNDO Collagen Drink vsebuje 2,5 g Naticola®, kar je glede na klinične študije optimalna vsebnost za zmanjšanje gub.

Naticol® je vrhunski patentirani kolagen, kar pomeni, da njegovo učinkovitost dokazujejo klinične študije, za razliko od nepatentiranega kolagena, ki ga vsebujejo konkurenčni produkti. Naticol® je kolagen preverljive kakovosti, najvišje čistosti in ne vsebuje neželenih primesi. Teh informacij pa pri drugih proizvajalcih, ki ne navajajo, od kod njihov kolagen izvira, ni mogoče preveriti.

Odlična kombinacija za napeto kožo – kolagen + hialuronska kislina!

Poleg kolagena UNDO Collagen Drink vsebuje tudi hialuronsko kislino, ki ima ključno vlogo pri vlaženju kože. Številni izdelki na trgu vsebujejo manjše količine, ki za ustrezno hidratantno delovanje niso zadostne, UNDO Collagen Drink pa vsebuje 120 mg hialuronske kisline, kar je po mnenju strokovnjakov optimalna količina.

Glavno vlogo pri zagotavljanju maksimalne učinkovitosti kolagenskih prehranskih dopolnil imata tako kakovost ter prava količina kolagena in hialuronske kisline.

Priročno pakiranje za varno in enostavno uporabo

Kolagenski napitki se na trgu najpogosteje pojavljajo v 500 ml stekleničkah, kar pa s sabo prinese številne nevšečnosti: odprt izdelek je treba hraniti v hladilniku, takšna oblika ni potovanju prijazna, saj se steklenička lahko razbije ali vsebina razlije, vsebino je ponavadi treba porabiti v kratkem času, po prvi uporabi in stiku z zrakom začnejo propadati občutljive sestavine, kot sta na primer vitamin C in folna kislina, poleg tega pa se hitro naberejo bakterije.

UNDO Collagen Drink vam je zato na voljo v obliki priročnih vrečk, ki jih lahko vzamete s sabo, kamorkoli se odpravite. Napitek ne vsebuje konzervansov, pripravite in užijete pa ga lahko na varen in higieničen način.

Odličen okus z naravno borovničevo aromo

UNDO Collagen Drink pa boste vzljubili tudi zaradi odličnega okusa! Nič več ribjega priokusa, naš napitek vas bo razvajal z odlično borovničevo aromo. Prav tako pa za razliko od konkurenčnih izdelkov aroma ni sintetična, temveč smo uporabili naravno aromo in borovnico v prahu.

Pridružite se zadovoljnim uporabnikom po vsej Evropi in svoji koži privoščite popolno prenovo!

**Viri
Kawada C, Yoshida T, Yoshida H, Matsuoka R, Sakamoto W, Odanaka W, Sato T, Yamasaki T, Kanemitsu T, Masuda Y, Urushibata O. Ingested hyaluronan moisturizes dry skin. Nutr J. 2014 Jul 11;13:70. doi: 10.1186/1475-2891-13-70