Koliko trebušnjakov do vidnih trebušnih mišic?

Ni vam potrebno vsak dan delati trebušnjakov, da bi imeli t.i. six packe. Razkrivamo natančen odstotek telesne maščobe, ki jo morate izgubiti, če jih želite pokazati. 

image

Ja, mišice so nekaj, ampak six packi ... no, to je pa posebno poglavje. Imamo dobro in slabo novico. Začnimo s slabo: moški imajo največ maščobe v trebušnem delu (!). Imamo še eno slabo novico: če želite pokazati six packe, boste morali izgubiti telesno maščobo na celem telesu, ne samo na trebuhu.

Po svetovnih standardih je od 18 do 24% telesne maščobe v mejah normale, vendar pa ravno trebušni predel to povprečje precej kazi. Po mnenju fitnes inštruktorjev se bodo six packi prikazali, ko boste zreducirali telesno maščobo na 15% ali manj.

Če pogledamo onstran luže, ima six packe le manjši odstotek Američanov. Če se jim želite pridružiti, delajte to, kar večina ne dela. Čeprav zdravo živite in jeste zelo malo maščob, je pred vami še nekaj dela.

Strokovnjaki vam svetujejo štetje kalorij. »Gre za igro kalorij, zato je velikost porcije izredno pomembna,« pravijo. Začnite spremljati, kaj sploh pojeste. Priporočajo vam arašidovo maslo (izberite 100%), avokado in humus.

Uravnotežite beljakovine in ogljikove hidrate

Moški naj dnevno v enem obroku zaužijejo 2x zravnan del dlani beljakovin, ženske eno manj, ter 2 dlani ogljikovih hidratov. Ženske le eno. Če boste jedli tako, bo to pospešilo vaš metabolizem in stabiliziralo nivo krvnega sladkorja ter hkrati povečalo kurjenje maščob.

Alkohol in prigrizki, adijo!

Alkohol že tako ni zdrav, pri hujšanju pa se ga povsem odsvetuje. Že samo veliko pivo ima od 350 do 400 kalorij, kaj šele žgane pijače. Alkohol zavira proces kurjenja maščob, uničuje vitamine B, povzroča dehidracijo, obenem pa predstavljajo vnos praznih kalorij.

Prigrizki so posebna tema: vsi mislimo, da si lahko po napornem treningu privoščimo kaj nezdravih pregreh ... a pomembno je, od kod prihajajo te dodatne kalorije. Če boste vsak dan jedli prigrizke, vam bodo ti uničili plan. Če se jim ne morete upreti, jih uživajte čim redkeje.

Miganje ... ampak takšno, ki bo učinkovito!

Ni vam potrebno viseti po več ur na dan v fitnesu, da bi vendarle dobili six packe. Morate le delati prave vaje, ki so usmerjene v kurjenje maščob. Že 20 minut na dan je dovolj, da jih boste pokazali.

Za hitrejše in večje učinke si pomagajte še s topilcem maščob BootBurn ACTIVE, ki so ga razvili Švicarji. V napitek, ki ima okus ananasa, so dodali najbolj čisto obliko L-karnitina, kar jih obstaja na trgu. Zato ima ta topilec maščob kar za 16% intenzivneje kuri maščobe.

Kaj lahko pričakujete od BootBurn ACTIVE?

  • 16% več pokurjene maščobe med gibanjem in mirovanjem
  • 5-krat večjo izgubo telesne teže
  • pospešeno kurjenje maščob in kalorij
  • uspešno topljenje maščob okoli bokov in trebuha
  • pospešena presnova in dvig energije

S pomočjo BootBurn ACTIVE boste hitreje shujšali, izgubili telesno maščobo in še hitreje pokazali six packe!