Konstantno pridobivanje teže – krivo je staranje metabolizma

Ali veste, da se naš metabolizem z leti upočasnjuje? Od 25. leta dalje hrano presnavljamo počasneje in jo slabše izkoriščamo, zato je počasno a konstantno pridobivanje telesne teže pogost problem.

image

Metabolizem je proces, ki spremeni zaužito hrano v energijo, ki jo lahko uporabimo – za življenje, telovadbo, razmišljanje.  Kar telo ne porabi, spravimo v obliki maščobnih zalog.

 

Ker se metabolizem z leti upočasnjuje, sčasoma energijo manj učinkovito porabljamo in maščobne zaloge začnemo skladiščiti hitreje.

Vsako leto malce težji?

Ženske se po 25 letu zredijo v povprečju za 700 g na leto. To je 2 kilograma vsake 3 leta, 7 kg vsakih 10 let! Metabolizem se namreč vsako leto malce upočasni, maščobe skladiščimo hitreje, shujšamo težje. Zveni znano?

Bazalni metabolizem, torej energija, ki jo potrebujemo kot absolutno osnovo, da lahko živimo, je odvisen od let, spola, višine in mišične mase. Ker na ostale nivoje torej ne moremo vplivati, je redna telovadba po 25. letu izredno pomembna.

Pomlajevanje metabolizma

Redna telesna aktivnost je zelo pomembna, če želimo ustaviti pridobivanje telesne teže. A na hitrost metabolizma lahko vplivamo tudi s prehrano. Določena živila imajo termogeni učinek, ki pospeši naš metabolizem, kot bi bili blago aktivni. Najbolj znana takšna živila so zelena, zeleni čaj in kajenski poper.

Organizem lahko učinkovito resetiramo tudi z ustrezno prehrano – predvsem takšno, ki temelji na uživanju sadja in zelenjave, ki vsebujejo izredno dragocene antioksidante in prebavne encime.

Težava te rešitve je, da nas večina težko zaužije toliko sadja in zelenjave. Če neprimerno kombiniramo zaužita živila, lahko pozitiven učinek takšne diete celo sproti izničimo, ker zaužijemo preveč sladkorja ali škroba.

Najpreprostejša rešitev: mega antioksidant

Če želimo resetirati metabolizem in ga učinkovito pomladiti, lahko zadostno količino antioksidantov in prebavnih encimov zaužijemo tudi izolirano – v obliki prehranskega dopolnila.

 

SlimCut deluje kot mega antioksidant, ki pomlajuje metabolizem in regenerira prebavne procese.

 

Poleg grenke pomaranče, ki je ena izmed dokazano najbolj učinkovitih naravnih pomočnic pri hujšanju, SlimCut vsebuje patentiran mix 21 naravnih izvlečkov sadja in zelenjave, ki nam podarijo vse prednosti veganske ali mediteranske diete, ki sta izredno cenjeni dieti za izgubo telesne teže in ohranjanje vitalnosti.

 

Patentiran mix naravnih izvlečkov v SlimCut dokazano učinkuje.

 

Dolgoletne študije na patentiranem mixu so dokazale, da izdelek deluje tako

  • za vse, ki želijo shujšati manjšo količino kilogramov, kot
  • tiste, ki morajo shujšati 20 kg in več.

Poleg tega deluje:

  • Ne glede na vaš življenjski stil.
  • Začetno in želeno težo.
  • Dieto, ki ste jo izbrali.
  • Aktivnost, ki jo izvajate.

Ker deluje tudi, če nič ne spremenimo, šteje vsaka sprememba!

Pomladite svoj metabolizem in ustavite konstantno pridobivanje telesne teže.

SlimCut vam nudimo v super ugodnem paketu Metabolism reset: