Številne koristi uživanja kolagena

Dobro je, da se pred vnosom kakršnegakoli prehranskega dopolnila v svojo dnevno rutino, pozanimate tudi o vseh koristih, ki jih ta prinaša. O kolagenu smo že veliko pisali, še vedno pa so številne njegove pozitivne lastnosti in koristi za naše telo prezrte.

Na kratko smo strnili vse najpomembnejše lastnosti, zaradi katerega je kolagen vredno vključiti v svojo dnevno rutino.

image

Kolagen je pomemben za naše zdravje

Kolagen je sestavni del našega telesa. Najdemo ga v koži, laseh, nohtih ter tudi v kosteh in sklepih. Ena njegovih najpomembnejših funkcij je ohranjati kosti in vezivna tkiva v telesu zdrava in v dobrem stanju, saj jim zagotavlja trdno strukturo in elastičnost.

Ker pa naša telesa žal ne morejo sama proizvesti zadostne količine kolagena, vam priporočamo, da ga tudi sami uvedete v svojo prehrano. UNDO Collagen Drink s povsem naravnimi sestavinami vam bo pomagal, da boste izgledali in se tudi počutili kar najbolje.

Kolagen in lepota

KOŽA

Proizvodnja kolagena s staranjem začne upadati - to se največkrat opazi v obliki zmanjšanja čvrstosti in elastičnosti vaše kože ter pojavom gubic.

Dopolnjevanje s kolagenom je odličen način, da še naprej spodbujate nastajanje kolagena in s tem ohranjate čudovit in mladosten videz.

LASJE

S kolagenom si povečajte volumen svojih las!

Vsakodnevno uživanje kakovostnega kolagena vam bo pomagalo do zdravih, dolgih in bujnih las.

NOHTI

Želite okrepiti svoje nohte? Razmislite o kolagenu.

Že v kratkem času bodo vaši nohti močnejši, debelejši in bolj zdravi.

Kolagen in šport

Kolagen najdemo v vseh naših vezivnih tkivih, tetivah, ligamentih in kosteh, njegov namen pa je tem telesnim delom zagotoviti močno strukturo in elastičnost. Je torej bistvenega pomena za nemoteno in okretno gibanje.

Ne samo to, kolagen pomaga tudi pri večanju naše moči! Vse tetive, ligamenti, kosti in vezivna tkiva, bogata s kolagenom, so tisto, kar omogoča, da naša telesa postanejo močnejša. Če torej od svojega telesa zahtevate več napora, morate najprej poskrbeti za močne nosilne strukture, pri tem pa vam bo pomagal prav kolagen.

Pomagal vam bo tudi pri regeneraciji po vadbi, saj boste z dodajanjem kolagena v prehrano ta proces pospešili.

V svojo prehrano vključite UNDO Collagen Drink

Ta vsebuje hidroliziran kolagen v peptidni obliki. Dokazano je, da peptidi poleg kakovosti kože, las in nohtov, izboljšujejo tudi zdravje sklepov. Poleg tega pa vsebuje tudi hialuronsko kislino, ki bo vašo kožo vlažila, ter vitamin C, ki spodbuja nastanek kolagenske mreže in preprečuje njeno razkrajanje.

Zaključimo lahko torej z mislijo, da je kolagen zelo vsestransko prehransko dopolnilo, saj je bistven za ohranjanje splošnega zdravjalepote in dobrega počutja.

Izbrani izdelki za vas

LASJE IN KOŽA
-50%
Akcijska cena 26,99 € Redna cena 53,98 €
Ogled izdelka