Košarkarji Union Olimpije: Hitro in učinkovito nad bolečino!

Kar deluje pri košarkarjih, deluje tudi pri rekreativnih športnikih. Vsi vrhunski športniki dobro vedo, kaj so poškodbe in bolečine, saj se z njimi srečujejo skoraj vsak dan. »Še dobro, da obstaja FlexiForce gel,« pove 29-letni branilec zmajev Mirko Mulalić.

image

Po napornem treningu najpogosteje čutim bolečine v kolenih, pravi Mirko Mulalić.

Vrhunski športniki bolečino vzamejo v zakup, saj so skoraj vsak dan, večino dni v letu izpostavljeni velikim naporom. »Košarkarji Uniona Olimpije treniramo dvakrat na dan skoraj vse dni v tednu, tako da je praktično vso sezono ritem kar naporen. Naši sklepi so zato zelo obremenjeni, predvsem sklepi na nogah – kolena in gležnji. Posledice teh obremenitev začutim predvsem zjutraj, ko vstanem s postelje. Če je bil prejšnji dan naporen trening, najpogosteje čutim bolečine v kolenih,« pove Mulalić.

Preverjena pomoč, ko zaboli v sklepih

Mulalić je seveda vesel, da obstajajo načini za hitro blažitev bolečin, da se lahko kmalu vrne nazaj na igrišče. »Po treningu težave z bolečimi sklepi lajšamo z ledom in s fizioterapevtskimi tehnikami. Zelo pa pomaga tudi nanašanje FlexiForce gela, ki ga ima fizioterapevt vedno s sabo. Pri gelu mi je najbolj všeč, da hitro učinkuje, hladi in zmanjša bolečino. FlexiForce gel me takoj pripravi na naslednji napor oziroma naslednji trening

Idealna pomoč tudi za rekreativce

S FlexiForce gelom si lajša bolečine tudi njegov kolega, 22-letni Gregor Hrovat: »Vsakemu, ki se ukvarja s športom – ali rekreativno ali profesionalno – bi priporočil FlexiForce gel. Takoj se vpije, instantno začne hladiti ter zelo hitro ublaži vnetje in bolečino.« Za košarkarje je poleg fizioterapije in hlajenja z ledom FlexiForce gel prva pomoč pri bolečinah, pove Hrovat: »Uporabljamo ga takoj, ko so prisotne manjše bolečine.«

FlexiForce gel takoj olajša bolečine

FlexiForce gel je hladilni gel, ki takoj olajša bolečine v mišicah in sklepih. Vsebuje kombinacijo treh aktivnih sestavin, alkohola, mentola in evkaliptola, ki imajo močan hladilni učinek. Poleg takojšnjega lajšanja bolečin v mišicah in sklepih ter zmanjšanja oteklin in vnetij so prednosti FlexiForce gela tudi nadvse preprosta uporaba, hitra vpojnost brez mastenja kože in svež vonj.

S pravim športnim duhom vas nič ne more ustaviti.